Tilitoimistopalvelut

Asiakasreferenssit

Asiakasesittelyssä Brand MNGR Oy

Kuten Visman, myös mainostoimisto Brand MNGRin koko toiminta perustuu asiakkaan liiketoiminnan, haasteiden ja tavoitteiden ymmärtämiseen. Brand MNGR Oy on vuonna 2006 perustettu Espoossa sijaitseva uuden ajan mainostoimisto, joka tuottaa markkinointiviestinnän konsepteja yli 150 yritykselle.

Yrityksen koko talouden hallinta yhden katon alta

”Keskitämme mielellämme kumppanuuksiamme. On positiivista, että kaikki palvelut saadaan ns. saman katon alta. Yksi kumppani, yksi huoli vähemmän, Brand MNGRin CEO Maloo Kalkkinen toteaa perusteluksi sille miksi ratkaisu- ja palvelukumppaniksi valittiin keskitetysti Visma.” 

Lue koko asiakasreferenssi napsauttamalla tästä

Asiakasesittelyssä Finlandia-talo

Arkkitehti Alvar Aallon mestaritöihin lukeutuva Finlandia-talo valmistui 1971 ja se on tänä päivänä moderni palveluyritys, joka kehittää aktiivisesti toimintaansa ja hakee uusia liiketoimintamuotoja. Finlandia-talo Oy:n ajanmukaiseen liiketoimintatapaan kuuluu myös ydintoimintaa rasittavien tehtävien ulkoistaminen. Taloushallintonsa yritys on ulkoistanut Visma Services Oy:lle. Yhteistyö alkoi huhtikuussa 2009.

Ulkoistaminen vapauttaa resursseja

Taloushallinnon ulkoistaminen sopii hyvin Finlandia-talolle, koska yrityksen suhteellisen pienen henkilöstön kaikki resurssit ja erityisosaaminen tarvitaan omien palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Asiakasesittelyssä Karelia-Ikkuna Oy

Joensuulainen Karelia-Ikkuna Oy on aina panostanut innovaatioihin, prosesseihin ja investointeihin. Se uskoo myös alihankinnan etuihin ja on ulkoistanut tuotteidensa myynti- ja asennustyön. Samaa linjausta noudattaen yhtiön taloushallinto on ulkoistettu Visma Services Oy:lle.

Kasvutahti johti taloushallinnon ulkoistamiseen

Karelia-Ikkunan ulkoistamisyhteistyö Visman kanssa alkoi muutama vuosi sitten. Yrityksen kasvun ja organisaation laajentumisen takia tarvittiin laajempaa osaamista taloushallinnon hoitamiseen. Ulkoistamispartnerin valinnassa päädyttiin Vismaan, koska Karelia-Ikkuna oli jo aiemmin turvautunut sen asiantuntemukseen yksittäisissä projekteissa.

Lue koko asiakasreferenssi napsauttamalla tästä

Asiakasesittelyssä Axellus

Axellus Oy on tehostanut taloushallintoaan ulkoistamalla laskentatoimen ja palkanlaskennan Vismalle vuonna 2002, ja huhtikuussa 2010 otettiin käyttöön Visma Business. "Taloushallinnon raportoinnin ulkoistaminen on sopinut meille hyvin. Näin meidän ei tarvitse huolehtia resurssien riittävyydestä. Lisäksi kiireisinä aikoina sekä sairaustapauksissa saamme apua Vismasta", Jonas Wiik, Axellus Oy:n Finance Manager kertoo.

"On myös mukavaa, että käytössämme ja tukenamme on asiantunteva keskustelukumppani, joka kykenee tulkitsemaan yrityksemme tuloksen liiketoimintamme kannalta", Wiik jatkaa.

Lue koko asiakasreferenssi napsauttamalla tästä