Perinnän lakipalvelut

Minimoi luottotappiot. Asiantuntijamme parantavat luottokauppasi tulosta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lakipalveluidemme asiantuntijoiden avulla minimoit luottotappioriskin

Lakipalvelumme ovat erikoistuneet luottokaupan riskienhallinnan kaikkiin vaiheisiin. Voimme olla mukana suunnittelemassa yrityksesi luottokaupan raameja tai tuomme asiantuntemuksemme käyttöösi asiakkaasi reklamoidessa. Luottokaupan sähköisillä työkaluilla pääset seuraamaan lakitoimeksiantoja reaaliaikaisesti. Annamme ensimmäisen toimenpidesuosituksen aina maksutta.

Huolehdimme siitä, että yritys voi käydä turvallista ja säännönmukaista luottokauppaa luottoriskejä ennakoivilla ja rajoittavilla palveluillamme:

Jokainen lakipalveluitamme käyttävä yritys saa itselleen asiakasvastuullisen lakimiehen. Näin toteutamme asiakaskokemuksen, jossa henkilökohtainen palvelu ja kokonaisvaltainen asiakasyrityksen toiminnan ymmärtäminen yhdistyvät asiantuntevaan lakipalveluun.

Luottokaupan sähköisillä työkaluilla pääset seuraamaan toimeksiantojasi reaaliaikaisesti. Asiakirjojen hallinta ja käsittely yhdessä lakimiehen kanssa sujuvat reaaliaikaisen pilvipalvelun kautta tehokkaasti ja läpinäkyvästi.

Lue lisää lakipalveluista osoitteessa

http://www.vismaduetto.fi/palvelut/lakipalvelut/

Kiinnostuitko? 


Visma Duetto - yhteystiedot

Ma-pe klo: 8-16
www.vismaduetto.fi
puhelin 02 4809 2500
myynti.duetto@visma.com

Yhteydenottolomake

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.