Palkanlaskentapalvelut

Palkka- ja työsuhdeasioita fiksusti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Toimivia ratkaisuja organisaatioiden arkipäivään

Tämän päivän tehokas henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu sisältää sekä palkanlaskennan että HR-palvelut. Palveluidemme avulla tehostat ja selkiytät yrityksesi henkilöstöhallinnon prosesseja ja parannat henkilöstön työtyytyväisyyttä. Palkanlaskentapalvelut ovat meidän ydinosaamistamme. Vapauta aikaasi omassa liiketoiminnassasi vaadittavaan ydinosaamiseen ja ulkoista palkkahallinto meidän vastuullemme.

Luomme ketterät toimintamallit 

Luomme toimintamallit

Moderni palkkapalvelu perustuu toimiviin sähköisiin prosesseihin ja itsepalveluratkaisuihin. Osana ulkoistusprojektia luomme kanssanne ketterät prosessit ja toimintamallit, jotka helpottavat esimiesten ja henkilöstön arkipäivää sekä varmistavat osaltaan palkanlaskennan oikeellisuuden.

Huolehdimme palvelusta

Huolehdimme palvelusta

Tarjoamme kokonaisvaltaista palkkapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Neuvontapalvelumme kattavat palkka- ja työsuhdeasioiden neuvonnan henkilöstölle, esimiehille ja asiakkaan yhteyshenkilöille. 

Varmistamme palkanlaskennan lakisääteiset velvoitteet

Lakisääteiset velvoitteet

Palkkapalveluistanne vastaavat asiakastiimit, jotka ovat tottuneet hoitamaan palkanlaskentaan liittyvät prosessit ammattitaidolla ja tehokkaasti. Palkanlaskennan lisäksi tiimi tarjoaa palveluja ja tukea myös muissa työsuhteisiin liittyvissä operatiivisissa ja hallinnollisissa tehtävissä. Palkanlaskijoillamme on vahva ja asiantunteva työsuhteisiin liittyvä osaaminen ja lisätukea tarjoavat taustatiimissä työskentelevät työsuhdejuristimmePalkanlaskentaan liittyvät lait, ohjeet ja velvoitteet muuttuvat jatkuvasti. Seuraamme puolestanne muutoksia ja varmistamme, että palvelut tuotetaan ajantasaisten määräysten mukaisesti olipa sitten kyse verottajan ohjeistuksesta tai vuosilomalain määräyksistä.

Varmistamme palkanlaskentapalvelumme laadun

Mitattua laatua

Palkkapalveluiden tuottamisessa keskeistä on palveluiden laadun lisäksi myös asiakaskokemus. Mittaamme palkkapalveluiden laatua ja toimintaamme arvioidaan vuosittain ISAE 3402 Type 2 –raportin vaatimusten mukaisesti. Yhteistyömallimme varmistaa tiiviin ja kehittämispainotteisen yhteistyön kanssanne ja asiakastyytyväisyyttä mittaamme jatkuvasti myös NPS-asiakastyytyväisyyskyselyiden kautta.

Palkka- ja työsuhdepalvelut pohjoismaisille ja kansainvälisille yrityksille

Palkanlaskenta on myös yhteispohjoismainen palvelumme. Visma-konserni on johtava pohjoismaisten palkkahallintopalveluiden tuottaja. Yhdellä sopimuksella saat palvelua neljässä maassa.

Monet kansainväliset yritykset käsittävät Pohjoismaat yhtenäisenä markkina-alueena. Jokaisesta maasta löytyy kuitenkin toisistaan eroavia paikallisia lakeja ja määräyksiä. Ulkoistaessasi palkkahallintosi Pohjoismaissa meille, voit luottaa siihen, että tehtävät hoidetaan aina paikallisten ammattilaisten toimesta. Takaamme yhteneväisen palvelun kaikissa maissa. 

Tarjoamme palveluita myös kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tai aloitteleville tytäryhtiöille. Palvelumme kattavat tuen työnantajavelvoitteiden järjestämiselle olipa sitten kyse yrityksen rekisteröinnistä, työntekijöiden rekrytoinnista ja työsopimusten tekemisestä, palkanlaskennan hoitamisesta tai työterveyshuollon järjestämisestä.  

Henkilöstöprosesseja tukevat digitaaliset työkalut

Palkkapalvelut tuotamme asiakkaan toimialaan ja kokoluokkaan parhaiten sopivalla palkkajärjestelmällä. Palvelutuotantomme pohjalla käytämme Personec W-, Mepco-, Netvisor- ja L7 –järjestelmiä. 

Sen lisäksi meiltä löytyvät tarvittavat työkalut niin rekrytoinnin, strategisen ja operatiivisen HR:n, työajanhallinnan ja resursoinnin kuin matkustuksenhallinnankin tarpeisiin. Ja kaikki tietysti halutessasi pilvestä, unohtamatta mobiiliratkaisuja.

Ulla Nikkanen

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Ulla Nikkanen
Johtaja, HR-ja palkanlaskentapalvelut
ulla.nikkanen@visma.com, p. 010 756 4424

Lähettämällä viereisen lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö