Palkanlaskentapalvelut ja HR-palvelut
Henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu

Referenssit

Asiakasesittelyssä Docrates Oy

Docrates on syöpäsairauksien diagnostiikkaan, lääke- ja sädehoitoon sekä seurantaan erikoistunut yksityissairaala. Vuonna 2007 perustettu Docrates tarjoaa syöpädiagnoosin saaneille palvelua koko hoito- ja seurantajakson ajan. Docrates hoitaa potilaita uusimpien kansainvälisten hoitosuositusten mukaisesti.

Asiantuntijapalvelut auttavat yritystä keskittymään ydinosaamiseensa

Yhteistyö Docrateen ja Visman välillä alkoi vuonna 2007. ”Koska olimme jo ulkoistaneet palkanlaskentamme sekä taloushallintomme Vismalle, Visman HR -järjestelmän valinta tuntui luontevalta vaihtoehdolta tähän kokonaisuuteen”, kertoo Docrates Oy:n talousjohtaja Harri Puurunen.

”Ulkoistaminen Vismalle on johtanut siihen, että saamme päivittäisten talous- ja henkilöstöpalvelujen lisäksi myös asiantuntijapalveluita, mikä auttaa yritystä keskittymään ydinosaamiseensa. Henkilöstömme kasvaessa 40 henkilöön aloimme pohtia ratkaisuja henkilöstöhallinnon avuksi. Tässä selvitystyössä saimme Vismalta asiantuntevaa apua”, Puurunen kertoo.

HR -yhteistyön perustana luotettavuus ja palvelun nopeus

”Yhteistyö Visman ja Docrateen välillä on sujunut kitkattomasti. Kun tulee jotain kysyttävää, niin saamme vastaukset nopeasti, omalta yhteyshenkilöltämme. Henkilökohtainen palvelu takaa sen, että ulkoistettu palvelu ei tunnu niin etäiseltä, vaan on kuin osa yhtiön omaa toimintaa.” Puurunen toteaa. Luotettavuus ja palvelun nopeus ovat Puurusen mielestä edellytys hyvään palvelulaatuun ja näissä Vismaan on voinut luottaa.

Monipuolinen HR -järjestelmä, jota kehitetään yrityksen tarpeiden mukaan

HR -järjestelmä otettiin käyttöön nopealla aikataululla. Tässä suurena apuna oli se, että osa henkilö- ja työsuhdetiedoista oli valmiina jo palkkaohjelmassa. ”Vain muutaman workshopin avulla saimme määriteltyä henkilöstöhallinnointiin liittyvät toiveet ja saimme luotua järjestelmästä toimivan, meidän toimintaan soveltuvan kokonaisuuden”, Harri Puurunen toteaa. Nykyään Docrateella hoidetaan henkilö-, työsuhde- ja palkkatietojen sekä lomien ja poissaolojen hallinta Sympassa, josta ne siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan.

Sähköinen HR -järjestelmä mahdollistaa osaamisen, koulutusten ja työmatkojen koordinoinnin tehokkaasti

”Docrateessa työskentelee syövänhoidon ammattilaisia ja työntekijämme osallistuvat säännöllisesti alan koulutuksiin ja seminaareihin päivittääkseen omaa osaamistaan. Sympan avulla voimme koordinoida myös osaamista, koulutuksia ja työmatkoja sähköisesti”, Puurunen kertoo. Sympa HR -järjestelmä on jatkuvasti kehittyvä ja se mahdollistaa käytön laajentamisen sitä mukaa, kun yritykselle tulee lisätarpeita koskien henkilöstöhallinnointia. Tämän myös Docrates Oy tietää ja he haluavat kehittyä sen mukana ja sen vuoksi.

Docrates Sairaalassa huippuammattilaiset ja uusin teknologia saman katon alla. Lue lisää tästä.