Kansainväliset palvelut


Autamme kansainvälisiä yrityksiä menestymään tuottamalla talouden suunnitteluun, kehittämiseen ja raportointiin liittyviä palveluita.
 

Taloushallinnon ratkaisut, laskentapalvelut ja palkkapalvelut 

Taloushallinnon palvelumme sisältävät sekä laskennan että palkkahallinnon ja voit itse päättää haluatko ulkoistaa yrityksesi koko taloushallinnon vai vain tietyt osa-alueet. Voimme myös hoitaa puolestasi esimerkiksi pelkän ALV-raportoinnin, tilinpäätöksen tai veroilmoitukset.

Konsernimme tarjoaa monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelemme suomalaisia yrityksiä sekä Suomessa että muissa Visma-maissa. Lisäksi tarjoamme laskentapalveluita kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tytäryhtiöille.

  • Yrityksellesi räätälöityä joustavaa ja korkealaatuista palvelua
  • Sujuvaa kommunikointia ja yhteistyötä maiden rajojen yli, monella eri kielellä
  • Ajantasaista räätälöityä raportointia emoyhtiöille ympäri maailmaa
  • Tehokkuutta sähköisen taloushallinnon sekä prosessien automatisoinnin avulla
  • Paikallisen asiantuntemuksen ja ajankohtaisen suositusten välittämistä emomaahan 

Kansainvälisistä taloushallinnon palveluistamme löydät tietoa myös englanniksi osiosta Outsourcing of Financial Management in FinlandLue kansainvälisten taloushallintopalveluidemme asiakasreferenssi Lantmännen Cerealia.

Palvelut Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille

Tarjoamme kansainvälisten yritysten Suomessa toimiville tai aloitteleville tytäryhtiöille erityisosaamista laskenta- ja veroasioissa sekä raportoinnissa. Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus yli tuhannen kansainvälisen asiakkaan taloushallinnon ulkoistamisesta ja konsultoinnista. Palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Täytämme kansainvälisen asiakkaan laskentaan liittyvät raportointitarpeet (esim. IFRS, US GAAP, FAS).

kansainväliset taloushallintopalvelut Suomessa toimiville yrityksille

Hoidamme toimeksiannosta kaikki Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaiset laskennan tehtävät ja vastaamme jatkuvasta toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme paikallista asiantuntemusta asiakasyrityksen kotimaasta ja toimialasta riippumatta. Välitämme tietoa paikallisista muutoksista ja yhtiötä koskevista ajankohtaisista säännöksistä yhteyshenkilöllenne emomaahan.

Kansainväliset taloushallintopalvelut luottamuksella

Saat paikallista osaamista ja luotettavaa kumppanuutta. Hoidamme puolestasi niin sisäisen kuin ulkoisenkin raportoinnin ajallaan ja Suomen paikallisten määräysten mukaisesti. Huolehdimme, että yrityksesi emomaa pysyy ajan tasalla paikallisten muutosten ja ajankohtaisten suositusten vaikutuksista liiketoimintaanne.

Palvelut muissa Pohjoismaissa toimiville suomalaisille yrityksille

Visman toimistona voimme auttaa Pohjoismaissa jo toimivia tai sinne suuntaavia suomalaisyrityksiä. Paikallinen toimistomme varmistaa, että taloushallinnon tehtävät suoritetaan maakohtaisten määräysten ja käytäntöjen mukaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Kansainväliset taloushallintopalvelut yhtenäisillä toimintamalleilla

Yksinkertaistamme ja virtaviivaistamme asiakkaidemme taloushallinnon rutiineja ja prosesseja yhtenäisten toimintamallien avulla. Tarjoamme erikoisosaamista laskentatoimen yhä vaativampiin tarpeisiin räätälöimällä palvelumme asiakkaidemme vaatimusten ja kansainvälisten markkinoiden kehityksen mukaisiksi. 

Kansainväliset taloushallinnon palvelut Pohjoismaissa

Saat kaikissa neljässä Pohjoismaassa yhdenmukaisen toimintatavan ja yhteneväisen palvelukokemuksen. Yrityksenne tarpeiden mukaan palvelut ovat hallinnoitavissa yhdessä maasta käsin, jolloin esimerkiksi Suomen Visma-toimisto voi toimia Key Account Managerina.

Palkanlaskennan palvelut

Olemme erikoistuneet tuottamaan palkanlaskentapalveluita kansainvälisille yrityksille, joilla on työntekijöitä Suomessa. Voit siis sisällyttää taloushallinnon palvelukokonaisuuteen myös palkkahallinnon. Halutessasi hoidamme koko palkkahallinnon puolestanne ja toimimme yrityksesi palkanlaskentaosastona. Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa vain palkanlaskennan ja hoitaa muut laskennan tehtävät itse. Pohjoismaissa toimiville yrityksille tarjoamme myös yhteispohjoismaisia palkkapalveluita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 010 756 40. 
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@visma.com. Näppärimmin yhteydenotto sujuu oheisella lomakkeella.

Kiinnostuitko? jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö