Johtaminen

Parempaa johtamista yrityskulttuurin ja esimiestyön kehittämisen kautta.

Johtamisen kehittäminen

Johtamisen laadukkuus on keskeinen tekijä yrityksen menestyksessä. Konsultoimme johtamisen, johtamisjärjestelmien sekä johtoryhmätyön kehittämisessä.

Johtamisjärjestelmiin liittyvissä kehitysprojekteissa määrittelemme yhdessä kanssanne selkeät johtamisen prosessit, organisaationne eri tasojen vastuut ja roolit, johtamisen foorumit sekä johtamisen vuosikellon. Vain toimiva johtoryhmä vie strategian ja sen toteutumisen maaliin yhtenä tiiminä. Johtoryhmän toiminnan kehittäminen on yksi keskeisimmistä johtamisjärjestelmän osa-alueista. Autamme tuloksekkaan johtoryhmätyöskentelyn toteuttamisessa valmentamalla johtoryhmäänne tavoitteiden määrittelyssä, mittareiden asettamisessa sekä pelisääntöjen rakentamisessa.

Johtamisen kehittämisen työkaluihimme kuuluvat mm. esimiesvalmennukset, johtajuusarvioinnit sekä yksilöcoaching menetelmät.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Ari Himma
Senior Advisor
puh. 050 571 2500
 
Anne Haggrén
Senior Advisor
puh. 050 525 4046

Yrityskulttuurin kehittäminen

Vahva ja haluttu yrityskulttuuri ei ole itsesäänselvyys vaan sitä voidaan ja pitääkin kehittää määrätietoisesti.  Yrityskulttuurin kehittämisprojektissa tunnistamme organisaatiokulttuurin nykytilanteen ja suunnittelemme kanssanne tarvittavat kehitysaskeleet. Kartoitamme nykytilanteen haastatteluin ja henkilöstötutkimuksin ja rakennamme toimenpideohjelman valittujen asioiden edistämiseksi. Konsultoimme yrityksenne arvojen määrittelyssä. Työpajamenetelmin rakennamme henkilöstönne kanssa arvot, jotka tukevat yrityksenne strategiaa ja inspiroivat henkilöstöä yhteisen ilmapiirin luomisessa ja yrityksen arjen pyörittämisessä.

Kysy lisää johdon konsultoinnin asiantuntijoiltamme.

Ari Himma
Senior Advisor
puh. 050 571 2500
Jari Kostamo
Senior Advisor
puh. 0400 303 869

Osaamisen johtaminen

Onko osaaminen yrityksenne kilpailuetu? Osataanko yrityksessänne johtaa osaamista?

Tarjoamme palvelut ja työkalut työyhteisön osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen. Tunnistamme kanssanne osaamisvaatimukset ja teemme osaamiskartoitukset sekä kehityssuunnitelmat yrityksenne strategian tueksi. Valjastamme yrityksenne osaamispotentiaalin parhaaseen käyttöön ja teemme siitä kilpailuedun.

 Soita ja kysy lisää.

Jari Kostamo
Senior Advisor
puh. 0400 303 869
Leena Rautiainen
Senior Advisor
puh. 050 371 6499 

Valmennukset

Valmennuksella on tärkeä rooli organisaation toiminnan kehittämisessä erityisesti muutostilanteissa ja erilaisissa kehittämishankkeissa, uusien toimintamallien käyttöönotossa. Valmennuksemme kattavat niin esimiestaidot kuin tiimi- ja alaistaidotkin. Esimiehille, johdolle ja HR:llä järjestämme työsuhdejuridista valmennusta.

Outpalacement-valmennuksessa autamme yrityksiä huolehtimaan työntekijöistä vastuullisesti loppuun asti. Autamme irtisanotun henkilön uudelleensijoittumisessa ja annamme tuen työnhakuprosessiin. Räätälöimme valmennuksemme aina tarpeitanne tukevaksi.

Valmennuksiin liittyvistä palveluista kertovat lisää asiantuntijamme. Ota yhteyttä. 

Minna Kajanne
Senior HR Coach
puh. 040 833 8053
Jari Kostamo
Senior Advisor
puh. 0400 303 869

 

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Ulla Nikkanen
Johtaja, HR-ja palkanlaskentapalvelut
ulla.nikkanen@visma.com, p. 010 756 4424

Lähettämällä viereisen lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö