HR-asiantuntijat, työsuhdejuridinen konsultointi ja palkitseminen

HR-asiantuntija yrityksenne palvelukseen

Ulkoistaa vai vuokrata?

Tarvitsetko yritykseesi HR-osaamista? Oletko tietoinen, että voit saada huippuosaamista käyttöösi oman rekrytoinnin sijaan myös ulkoistettuna palveluna tai vuokrattuna HR-osaajana?

Huolehdimme kaikista organisaatiosi tarvitsemista HR-palveluista ulkoistettuna palveluna. Osaamisemme on käytössäsi juuri silloin kun sitä tarvitset. Neuvomme ja tuemme henkilöstöä ja esimiehiä työsuhdeasioissa, vastaamme perusprosessien toimivuudesta ja kehitämme valittuja HR:n painopistealueita. Modulaarisen palvelumme avulla voit rakentaa tarvitsemasi kokonaisuuden ja palvelun kustannukset ovat helposti ennakoitavissa.

Tarvittaessa voit vuokrata HR-asiantuntijan kauttamme. Meillä on sadoista eturivin HR-ammattilaisista koostuva hakijapooli, jonka joukosta löydämme niin henkilöstöjohtajan, henkilöstöpäällikön, työsuhdepäällikön kuin henkilöstöasiantuntijankin. Tehokkaiden ja modernien rekrytointimenetelmien avulla kartoitamme paitsi henkilön osaamisen myös sopivuuden työyhteisöösi ja yrityskulttuuriisi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Kirsi Ikonen
Service Manager, HR-resurssit
puh. 040 411 8118
 

Anne Haggrén
Senior Advisor
puh. 050 525 4046

Työsuhdejuridinen konsultointi

Työsuhdeasioiden hallinta ja työlainsäädännön tuntemus ovat ydinosaamistamme. Saat kauttamme helposti ja joustavasti avun työsuhdeosaamista vaativiin tilanteisiin. Kokeneet lakimiehemme avustavat kaikissa työsuhteisiin liittyvissä juridisissa asioissa, työyhteisön hyvinvointiin ja muutoksiin liittyvissä projekteissa ja lakisääteisissä suunnitelmissa.

Saat pika-avun arjen esimiestyön ja johtamisen kysymyksiin, mm. työsopimuslain ja työehtosopimusten tulkintaan sekä työsuhdekysymyksiin, myös Virvo HR Help® -neuvontapalvelulla. Työsuhdelakimiehemme vastaa kysymyksiisi silloin kun apua tarvitset.

Hoida työsuhdeasiat helposti ja vaivattomasti. Maksat vain käyttämästäsi palvelusta. Soita ja kysy lisää.

Katriina Huhtala
Legal Advisor
puh. 050 5975066
Mika Pahlsten
Legal Advisor
puh. 050 3257275

Palkitseminen

Toimimme konsulttina yrityksenne liiketoimintaa tukevan palkitsemisstrategian rakentamisessa, sparraamisessa ja ylläpidossa. Kokonaispalkitsemismallissamme sen kaikki osa-alueet tukevat organisaation perustehtävää ja sen tavoitteita. 

Palkkausjärjestelmien kehittäminen ja niihin liittyvät vaativuuden ja pätevyyden arvioinnit sekä suorituspalkat ja -palkkiot ovat toimivan kokonaispalkitsemisen perusta. Konsultoimme, koulutamme ja valmennamme kaikissa palkitsemiseen liittyvissä asioissa. Toimivan palkitsemisen kautta rakennamme kanssanne haluttua yrityskulttuuria ja tuemme esimiestyön vaikuttavuutta.

Palkitsemiseen liittyvistä palveluista kertovat lisää aiheeseen perehtyneet konsulttimme. Ota yhteyttä. 

Maria Setälä
Palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät
puh. 0400 949 013

 

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Ulla Nikkanen
Johtaja, HR-ja palkanlaskentapalvelut
ulla.nikkanen@visma.com, p. 010 756 4424

Lähettämällä viereisen lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö