HR-palvelut

Henkilöstöasioita fiksusti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tulevaisuuden ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin

Henkilöstö rakentaa tulevaisuuden bisneksen. Eilispäivän toimintamallit eivät enää motivoi. Organisaatioiden on muututtava. Tuellamme varmistat, että arjen esimiestyö ja HR:n toimintamallit ovat linjassa strategian ja halutun yrityskulttuurin kanssa. Huolehdimme kaikista organisaatiosi tarvitsemista HR-palveluista tai vaihtoehtoisesti tuemme valituilla osa-alueilla. Palveluidemme avulla varmistat tavoitteiden toteutumisen, parannat työnantajakuvaa ja henkilöstötyytyväisyyttä sekä selkeytät HR:n palveluita. Palvelemme sinua 150 ammattilaisen voimin.

Ajankohtaista: työlainsäädännön muutokset vuodelle 2017

Vuonna 2017 astuu voimaan useita merkittäviä työlainsäädännön muutoksia. Järjestimme 23.11. webinaarin “Keskeiset työoikeudelliset uudistukset 2017 ja tuoretta oikeuskäytäntöä”. Jättämällä tästä yhteystietosi lomakkeella, saat linkin maksuttomaan tallenteeseen sähköpostitse.

Johtaminen ja esimiestyö

Sparraamme

SPARRAAMME 

Valmennamme

VALMENNAMME 

Konsultoimme

KONSULTOIMME 

Keskinkertainen ei ole riittävän hyvää johtamisessa. Tuemme johtamisen ja esimiestyön kehittämisessä oli sitten kyse strategian käytäntöön viennistä, johtoryhmien kehittämisestä, yrityskulttuurista tai muutosjohtamisesta. Työkalupakkimme kattaa konsultoinnin, esimiesvalmennukset, coachingin ja outplacement-palvelut.

Lue lisää 

Työnantajakuva ja rekrytointi

Rakennamme työnantajamielikuvaa
RAKENNAMME TYÖNANTAJAMIELIKUVAA
Tuotamme palvelut
REKRYTOIMME
Varmistamme osaamisen
ARVIOIMME
Autamme asiakkaitamme työnantajamielikuvan rakentamisessa. Rekrytoimme HR:n ja talouden ammattilaiset asiantuntija-, päällikkö- ja johtotehtäviin. Löydämme sinun tarpeisiisi myös ICT-alan osaajia, jotka eivät ole työnhaussa, sekä markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset sosiaalisen median ja verkostojemme avulla. Nykyaikaisiin menetelmiin perustuvat soveltuvuusarvioinnit varmistavat oikeat henkilövalinnat yrityskulttuurin vaatimukset huomioiden. 

Lue lisää 

Liiketoimintaa tukevat HR-palvelut

Luomme toimintamallitLUOMME TOIMINTAMALLIT
Huolehdimme palvelusta
HUOLEHDIMME PALVELUSTA
Varmistamme osaamisenVARMISTAMME OSAAMISEN

Määrittelemme organisaatiosi HR-palvelut ja toimintamallit sekä palkitsemiseen liittyvät käytännöt. Huolehdimme HR- ja palkkapalveluiden tuottamisesta ulkoistettuna palveluna unohtamatta työsuhdejuridiikkaa. Tarvittaessa saat osaajan käyttöösi myös vuokrahenkilöperiaatteella. Osaajapoolimme koostuu kokeneista henkilöstöpäälliköistä, henkilöstöjohtajista, HR-koordinaattoreista ja työsuhdeasiantuntijoistaHR-osaajamme hyödyntävät työssään moniammatillisen tiimimme taustatukea. Voit itse päättää toimeksiannon keston ja laajuuden.

Lue lisää 

Henkilöstöprosesseja tukevat HR-järjestelmät

Kartoitamme

KARTOITAMME

Suosittelmme

VALITSEMME

Implementoimme

IMPLEMENTOIMME 

Meiltä löytyvät tarvittavat työkalut niin palkanlaskennan, rekrytoinnin, strategisen ja operatiivisen HR:n, työajanhallinnan ja resursoinnin kuin matkustuksenhallinnankin tarpeisiin. Ja kaikki tietysti halutessasi pilvestä, unohtamatta mobiiliratkaisuja.

Lue lisää 

Osallistu maksuttomiin johtamista ja henkilöstöasioita käsitteleviin tilaisuuksiin ja webinaareihin. Ilmoittaudu mukaan.

Ulla Nikkanen

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Ulla Nikkanen
Johtaja, HR-ja palkanlaskentapalvelut
ulla.nikkanen@visma.com, p. 010 756 4424

Lähettämällä viereisen lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö