Ennusteet, budjetointi ja raportointi

Ohjaa liiketoimintaa ja tee parempia päätöksiä. Tiedä missä mennään ja ennusta tulevaa - ajantasaisen taloustiedon avulla ja asiantuntijoiden tukemana.

 

 

Ennusteiden laatiminen ja budjetointi vaivattomasti

Liiketoiminnan ennusteiden laatiminen sujuu nopeasti ja helposti, kun toteumat sekä aiemmin tehdyt budjetit ja ennusteet löytyvät samasta paikasta. Saat vaivattomasti ja luotettavasti laadittua uudet tulos- ja rahoitusennusteet tilikauden loppuun tai voit tehdä ennusteet rullaavasti haluamallesi ajanjaksolle.

Tulos- ja rahoitusennusteet ajantasaisesti

Ratkaisumme avulla voit tarkastella tulos-, tase- ja rahoituslaskelmaraporttien lisäksi talouden tunnuslukuja sekä yhteenvetoraportteja. Voit vertailla toteumatietoja budjettiin, ennusteisiin ja edellisen tilikauden tietoihin kuukausitasolla, kumulatiivisesti tai rullaavina tarkasteluina halutulta aikaväliltä. Lasket helposti toteumatietojen pohjalta myös tulosennusteen kuluvalle tilikaudelle. Budjetit ja ennusteet voit laatia euromääräisinä, prosenttikasvuina, suhteellisina prosenttiosuuksina, prosenttiviittauksina sekä hinta kertaa määrä -laskelmien avulla.

Liiketoimintaa tukeva johdon raportointi palveluna 

Halutessasi saat raportit, budjetit ja ennusteet kirjanpitäjältäsi valmiina esityksenä. Tällöin hoidamme myös koko budjetoinnin ja ennustamisen puolestasi. Valitessasi kokonaispalvelun olemme apunasi lukujen analysoinnissa, tulkinnassa ja budjetoinnissa.

Raporttien, ennusteiden sekä asiantuntijoidemme tuella voit vertailla eri budjetti- ja ennustevaihtoehtojen vaikutuksia yrityksesi tulokseen ja rahoitukseen sekä suunnitella tehokkaasti tulevaa liiketoimintaasi. Vakioraportointi sisältää seuraavat osiot: tuloslaskelma, tase, rahoituslaskelma, käyttöpääomalaskelma ja tunnusluvut. 

Raportointikokonaisuudet

  

Vakioraportoinnin lisäksi voimme rakentaa yrityksellesi räätälöidyt raportit.

Tutustu Visma Navitaan katsomalla oheinen video:

Automatisoi talousseuranta!

Lataa opas ja saat selville olisiko aika ottaa ennusteet sisäisen laskennan ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. 

Lataa opas››

Hyödy ennusteista!

Tämä pikaopas on sinulle, joka haluat tunnistaa mahdollisuudet nopeammin ja tehostaa liiketoimintasi ohjausta. 

Lataa opas››

Ennusteiden avulla ohjaat liiketoimintaa

Konkreettinen taloustieto antaa tukevan pohjan yrityksesi tulevaisuutta koskevan kokonaiskuvan muodostamiselle ja helpottaa ennakoivien päätösten tekemistä.

Rullaavat ennusteet auttavat ohjaamaan liiketoiminnan kehitystä ja mahdollistavat faktoilla perustellun strategian toteuttamisen.

Visma Navitan avulla pääset syventymään:

  • Strategian konkretisoimiseen
  • Tuloksen ennustamiseen
  • Kassavirran ennustamisen parantamiseen
  • Tulosyksiköiden seurantaan

Jätä yhteydenottopyyntö - kerromme lisää.

Jätä tähän yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.