ows.jpg

 

Integroituu seuraaviin Visma Softwaren tuotteisiin:
Visma.net ERP | Visma Nova | Visma L7

OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa. OWS Finland tekee yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa, jonka vuoksi palvelu on helposti integroitavissa taustajärjestelmääsi. 

Miksi EDI?

EDI-sanomanvälityksellä yrityksesi saa kilpailuetua, kun tilaus-toimitusketjussa tilaukset, tilausvahvistukset ja laskut kulkevat tilaajan ja toimittajan välillä sähköisessä muodossa. Turha manuaalinen työ jää pois, säästyy aikaa ja varmasti myös hermoja.

OWS Finland huolehtii sähköisen sanomaliikenteen toimivuudesta ja valvonnasta yrityksesi ja asiakkaidesi välillä. Sen kautta asiointi hoituu automaattisesti sähköisiä kanavia pitkin. Palvelu skaalautuu loistavasti eri toimialoilla vaikuttavien yritysten tarpeisiin.

Tyypillisiä asiakkaita ovat keskusliikkeiden toimittajat, teknisen kaupan yritykset, valmistava teollisuus, ammattikeittiöt sekä maahantuojat. 

Palvelu on vaivaton ottaa käyttöön. Kun sanomaliikenne on kunnossa, voit itse keskittyä liiketoimintaan. Käytössäsi on myös asiantuntijatiimi, joka tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua.

 

Lue lisää palvelusta

 

Lue kuinka integraatio helpotti arkea Jysmä Oy:llä

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Valitse käytössäsi oleva Visma-järjestelmä