devoca.png

 

Integroituu seuraaviin Visma Softwaren tuotteisiin:
Visma.net ERP | Visma Nova

Devoca Oy:n Talk’nPick on ketterä ratkaisu varastojen digitaaliseen hallintaan. Sen avulla hallitset, optimoit ja suoritat kaikki varaston tehtävät. Talk’nPick toimii saumattomasti Visma-toiminnanohjausjärjestelmäsi kanssa.

Talk’nPick on ketterä ja multimodaalinen, puheella, skannereilla tai näppäimistöltä käytettävä varastohallinnan ratkaisu. Kevyenä ja päälle puettavana se kulkee kätevästi käyttäjän mukana, vapauttaen käyttäjän kummatkin kädet ja katseen itse työhön. Työtehtävien hoitaminen sujuu nykyaikaisen teknologian avulla käyttäjän valinnan mukaan. Puheentunnistus, erilaiset lukijat ja normaalit mobiililaitteet toimivat saumattomasti yhteen. Talk’nPick on laitteistoriippumaton toimien myös normaaleilla älypuhelimilla. Tietoliikenneyhteys toteutuu vaihtoehtoisesti Wifi- tai GSM-verkon välityksellä.

Talk’nPickin kokonaishyödyt ovat olleet jopa 40% lisää tehokkuutta ja 80% vähemmän virheitä. Asiakkaitamme ovat niin keskus- kuin verkkokaupan varastot. mm. Tampereen Autovaraosa Oy, Mäkelä Alu Oy ja Bonusapteekki Oy. SaaS (Software as a Service) palvelu ja käyttäjäkohtainen hinnoittelu varmistavat ratkaisun soveltuvuuden kaikenkokoisille varastoille.

Katso Devoca-integraation webinaaritallenne YouTubesta: 

 

Lue lisää

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Valitse käytössäsi oleva Visma-järjestelmä