Saima Rekry

Kotimainen kumppani rekrytointiin.

Varaa ilmainen 15 min demo

Rekrytointiprosessi kuntoon

Saima Rekry on ISO 27001 -tietoturvasertifioitu ja GDPR-asetusten mukainen rekrytointijärjestelmä, jonka käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa. Se pitää sisällään kaikki sähköisen rekrytoinnin parhaat käytännöt, joita olemme kehittäneet jo yli kymmenen vuoden ajan. Järjestelmä sisältää valmiit yleiskäyttöiset lomakkeet, roolit ja julkaisuratkaisut työpaikkojen sekä hakemusten hallintaan.

Lataa sivun alaosasta esite ja lue tarkemmin miten Saima Rekry tukee yritystänne kaikissa rekrytoinnin vaiheissa ja mahdollistaa tehokkaan prosessin kattavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Vakioitu lomake työpaikan tietojen tallentamiseen ja julkaisuun
  • Kattava hakemuslomake luokittelumahdollisuudella
  • CV-pankki
  • Valmiit viestipohjat hakijaviestintään
  • Sosiaalisen median jakopainikkeet ilmoitusten yhteydessä
  • Haastattelutoiminnot, mm. videohaastattelu
  • Takaisinottovelvolliset huomioidaan automaattisesti
  • Raportointi
 Marjo Kaipainen
Visma Enterprise Oy

Saima Rekry tukee toimintaasi

Rekrytointi on usein työläs prosessi, ja siksi sen tärkein osa – ihminen – voi jäädä sivuosaan. Hyvin hoidettu, sujuva ja sähköisiä työkaluja hyödyntävä rekrytointi heijastaa parhaimmillaan työnantajakuvaa ammattimaisesta yrityksestä, joka huolehtii henkilöstöstään alusta lähtien. Aikaa säästyy, ja se voidaan panostaa aitoihin kohtaamisiin haastatteluissa varmistamaan, että yritykseen saadaan palkattua paras ja sopivin kandidaatti.

Tutustu paremmin Saima Rekryyn

Esitteessä kerromme Saima Rekryn hyödyistä. Lataa esite kirjoittamalla yhteystietosi viereiselle lomakkeelle. Esite lähetetään sinulle myös sähköpostitse.

 


Anna yhteystietosi niin saat linkin materiaaliin.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Kokeile miten Saima Rekry toimii* -Esimerkissä käytössä vain osa toiminnallisuuksista.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.