Saima
HRM & HRD

Henkilöstösi osaaminen, sen vaaliminen ja kehittäminen ovat elinehto toiminnan jatkuvuudelle.

Saima tuo toimintaan tehokkuuden, prosessit ja lomakkeet

Saima HRM tuo mukanaan erilaisia hyötyä ja etuja eri käyttäjä- ja sidosryhmille. Sen käytöstä ja HR-prosessien laadukkaasta sähköistämisestä hyötyvät niin esimiehet, henkilöstöosasto, työntekijät itse kuin yrityksen johto ja tietohallinto.

Kehitimme fiksun ja nopean ratkaisun. Saima HRM on vakioitu, helposti käyttöön otettava ja edullinen järjestelmä, joka sopii erityisesti organisaatioille, jotka haluavat valmiin HR-ohjelmistoratkaisun. Sovellusvuokraus minimoi ohjelmiston hankinta- ja käyttökustannukset tarjoten samalla käyttöösi HR-prosessien parhaat käytännöt pilvipalveluna.

Neljä hyvää syytä valita Saima HR

1. Tiedot ja dokumentaatiot helposti hyödynnettävissä

Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tietoturvallisesti ja tehokkaasti sekä työntekijän että yrityksen parhaaksi. Helppokäyttöinen Saima HR varmistaa, että työsuhteisiin liittyvät tiedot ovat turvassa ja aina tarvittaessa esimiesten ja henkilöstönhallinnon löydettävissä ja käytettävissä helposti ja ajantasaisena.

2. Hyvä työnantaja tukee esimiehiään työtä helpottavilla työkaluilla

Kaikki esimiehet eivät ole organisoinnin mestareita, ja harvalla on kaikki työlainsäädännön koukerot hanskassa. Siksi johtamiseen liittyvien asioiden muistaminen voi ontua. Saima HR yhtenäistää yrityksen johtamiskäytäntöjä ja toimii kätevänä arkijohtamisen työkaluna. Kun käytännöt ovat osa järjestelmää, joka myös muistuttaa esimerkiksi esimiehen rutiineista ja työntekijöiden merkkipäivistä, turha sähköpostiviestintä vähenee, ja asiat hoituvat ajallaan ja tasapuolisesti koko organisaatiossa.

3. Saima HR on palveluna hankittava järjestelmä

Sovellusvuokraus minimoi ohjelmiston hankinta- ja käyttökustannukset ja varmistaa, että yrityksesi käytössä on aina kehityksen viimeisimmät tulokset ja parhaat käytännöt. Ja vaikka ohjelmistohankinta ei enää ole pakkoavioliitto, me kyllä sitoudumme 110-prosenttisesti. Meille on kunnia-asia, että käyttöönotto on helppo ja nopea ja että yrityksesi saa meiltä parhaan mahdollisen tuen. Kysy vaikka asiakkailtamme.

4. Luotettava suomalainen

Saima HR on fiksu arkijohtamisen työkalu ja suomalaista ohjelmisto-osaamista parhaimmillaan, jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Tutustu paremmin Saima henkilöstönhallintajärjestelmään

Esite havainnollistaa, miten Saima tukee erilaisia henkilöstönhallinnan elinkaareen kuuluvia prosesseja ja millaista hyötyä järjestelmästä on sekä ulkoisille että sisäisille sidosryhmille. Lataa esite kirjoittamalla yhteystietosi viereiselle lomakkeelle. Esite lähetetään sinulle myös sähköpostitse.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Ota yhteyttä