Integroitavuus muihin järjestelmiin

Järjestelmän integroitavuus ja kehityssuunnitelmat

 

Varmista saumaton tiedonkulku

  • Usein on hyödyllistä yhdistää henkilöstöhallintajärjestelmä esimerkiksi palkkahallinnan tai kuluseurannan järjestelmiin. Päätettäessä henkilöstöhallintajärjestelmän valinnasta, on hyvä ymmärtää miten yksinkertaisesti järjestelmä on integroitavissa jo olemassa oleviin tai mahdollisesti myöhemmin hankittaviin järjestelmiin.

Järjestelmän kehityssuunnitelmat

  • Vaikka elämme nykyhetkessä on hyvä myös tietää minkälaisia suunnitelmia toimittajilla on järjestelmien kehitystä ajatellen. Mitä lisäominaisuuksia niihin on suunnitteilla ja koska? Uuden järjestelmän ostajan kannattaa valita vaihtoehto, jossa hänen arvostamiaan asioita kehitetään jatkuvasti.

Lue mitä kannattaa huomioida HR-järjestelmän käyttöönotossa.  Katso lisää 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Ota yhteyttä 

  Hanna Olkinuora
myyntineuvottelija
hanna.olkinuora@visma.com
044 306 9911
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.