Hr-analytiikan hyödyntäminen poikkeusaikana

Mistä HR-dataa saa ja miten sitä voi käyttää?

Nykypäivänä myös henkilöstöön liittyviä tarpeita pyritään yhä useammin ymmärtämään numeroiden, datan ja analytiikan kautta.

Yrityksen järjestelmiin kertyy paljon myös henkilöstöön liittyvää dataa. Kun käytettävissä olevan datan määrä kasvaa, edellytykset tiedolla johtamiselle henkilöstöhallinnossa paranevat. Monella yrityksellä datan hyödyntäminen on kuitenkin vielä aika vähäistä. Mistä kaikkialta HR-dataa saa ja miten sitä voi hyödyntää? 

Webinaarissa vastauksia tähän hakevat Visma Enterpriselta HR-asiantuntijat Jesse Vainio, Essi Korhonen, Matti Tiitinen sekä itse HR:n edustajana Anne Rajala.

Webinaarissa käydään läpi mm.

  • Miten Saima HR toimii arjessa
  • Minkälaisia raportteja Visma Enterprise hyödyntää
  • HR-järjestelmän integraatiomahdollisuudet

Webinaarissa mukana

jesse vainio

Jesse Vainio

Jesse työskentelee Sales Managerina Visma Enterprisella HRM-tuotteiden parissa. Tavoitteena on sujuvoittaa yritysten työsuhteiden hallintaa, matka- ja kululaskuprosesseja sekä työajanhallintaa. Myynnin lisäksi lähellä sydäntä on hakijakokemus rekrytoinneissa, jalkapallo sekä tennis.

essi korhonen visma

Essi Korhonen

Essi työskentelee Sales Managerina Visma Enterprisella HRM-tuotteiden parissa tavoitteenaan löytää asiakkaalle se parhain ratkaisu asiakasta kuunnellen. Myyntitaustaa löytyy 8 vuoden verran ja siihen on mahtunut monta hienoa asiakaskokemusta. Positiivisella asenteella kohti haasteita - Essin hymy ei hyydy kinkkisessäkään tilanteessa!

matti tiitinen visma

Matti Tiitinen

Matti toimii Saima-ratkaisun tuotepäällikkönä Visma Enterprisella. Vapaa-aikanaan hän mielellään jujuttaa kaloja niin sisä- kuin merivesillä.

anne rajala visma

Anne Rajala

Anne työskentelee Visma Enterprisen ja Publicin People and Culture -tiimissä People and Culture Partner-roolissa. HR-työssä motivoi laaja kokonaisuus ja sen mukana tulevat vaihtelevat työtehtävät ja vastuut. Vapaa-aika kuluu ulkona omassa pihassa, lenkkipolulla ja lasten harrastusten parissa.

Tilaa HR-uutiskirje

Saat HR-maailman kiinnostavimmat vinkit, työkalut ja artikkelit suoraan sähköpostiisi kerran kuussa.

Tilaa HR-uutiset

Lue lisää blogistamme

saima hr raportointi

Näin pistät HR-raportoinnin kuntoon

HR-raportteja ei koskaan kannata rakentaa mutupohjalta. Tässä blogissa kerromme, miten rakennat HR-raportit järkevistä lähtökohdista, ja millaisilla työkaluilla ne kannattaa toteuttaa.