Hr-analytiikan hyödyntäminen poikkeusaikana

Mistä HR-dataa saa ja miten sitä voi käyttää?

Nykypäivänä myös henkilöstöön liittyviä tarpeita pyritään yhä useammin ymmärtämään numeroiden, datan ja analytiikan kautta.

Yrityksen järjestelmiin kertyy paljon myös henkilöstöön liittyvää dataa. Kun käytettävissä olevan datan määrä kasvaa, edellytykset tiedolla johtamiselle henkilöstöhallinnossa paranevat. Monella yrityksellä datan hyödyntäminen on kuitenkin vielä aika vähäistä. Mistä kaikkialta HR-dataa saa ja miten sitä voi hyödyntää? 

Webinaarissa vastauksia tähän hakevat Visma Enterpriselta HR-asiantuntijat Jesse Vainio, Essi Korhonen, Matti Tiitinen sekä itse HR:n edustajana Anne Rajala.

Webinaarissa käydään läpi mm.

  • Miten Saima HR toimii arjessa
  • Minkälaisia raportteja Visma Enterprise hyödyntää
  • HR-järjestelmän integraatiomahdollisuudet

Webinaarissa mukana

jesse vainio

Jesse Vainio

Jesse työskentelee Sales Managerina Visma Enterprisella HRM-tuotteiden parissa. Tavoitteena on sujuvoittaa yritysten työsuhteiden hallintaa, matka- ja kululaskuprosesseja sekä työajanhallintaa. Myynnin lisäksi lähellä sydäntä on hakijakokemus rekrytoinneissa, jalkapallo sekä tennis.

essi korhonen visma

Essi Korhonen

Essi työskentelee Sales Managerina Visma Enterprisella HRM-tuotteiden parissa tavoitteenaan löytää asiakkaalle se parhain ratkaisu asiakasta kuunnellen. Myyntitaustaa löytyy 8 vuoden verran ja siihen on mahtunut monta hienoa asiakaskokemusta. Positiivisella asenteella kohti haasteita - Essin hymy ei hyydy kinkkisessäkään tilanteessa!

matti tiitinen visma

Matti Tiitinen

Matti toimii Saima-ratkaisun tuotepäällikkönä Visma Enterprisella. Vapaa-aikanaan hän mielellään jujuttaa kaloja niin sisä- kuin merivesillä.

anne rajala visma

Anne Rajala

Anne työskentelee Visma Enterprisen ja Publicin People and Culture -tiimissä People and Culture Partner-roolissa. HR-työssä motivoi laaja kokonaisuus ja sen mukana tulevat vaihtelevat työtehtävät ja vastuut. Vapaa-aika kuluu ulkona omassa pihassa, lenkkipolulla ja lasten harrastusten parissa.

Haluatko pysyä kartalla siitä mitä HR-maailmassa tapahtuu? Kasaamme HR-uutiskirjeeseen ajankohtaisia vinkkejä, työkaluja ja artikkeleita!

Kyllä, lähettäkää HR-uutiset minullekin!

 

Lue lisää blogistamme

Saima Case KuusSoTe

Case KuusSoTe: Kuntayhtymän henkilöstöhallinto 2020-luvulle Saiman avulla

KuusSoTe tarvitsi kuntayhtymän tarpeisiin sopivan ja modernin HR-järjestelmän. Valinta kohdistui Saimaan.

Mitä on HR master data, ja miten sitä tulisi käsitellä ja ylläpitää yrityksessä?

Näin säilöt HR-dataa fiksusti: HR master datan ABC

Mitä on HR master data, ja miten sitä tulisi käsitellä ja ylläpitää yrityksessä? Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin ja kertoo, miten säilöt HR-dataa fiksusti.

Teetkö lomasuunnittelun Excelissä? Ei kannata

Teetkö lomasuunnittelun Excelissä? Ei kannata. Tässä pari fiksumpaa vaihtoehtoa (ja toki myös perustelut niille).

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.