tilaa hr-uutiskirje

Tilaa HR-uutiskirje

HR-maailman kiinnostavimmat vinkit ja uutiset suoraan sähköpostiisi!

Tilaa HR-uutiskirje

Tilaa henkilöstöjohtamisen tuoreimmat kuulumiset!

Haluatko toimia organisaatiosi kehittävänä voimana ja pysyä kärryillä siitä, mitä HR-maailmassa ja työelämässä tapahtuu?

HR-uutiskirjeessä pyrimme vastaamaan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miltä näyttää henkilöstöjohtamisen tulevaisuus
  • Millaisia haasteita HR:n tulisi ratkoa juuri nyt, ja miten se onnistuu
  • Millaisia taitoja HR:n tulisi kartuttaa tulevaisuutta ajatellen
  • Kuinka työelämästä tehdään parempi paikka

Poimimme uutiskirjeeseen kiinnostavimmat artikkelit, työkalut, tutkimukset, webinaarit ja somekeskustelut sekä kotimaasta että maailmalta.

Tässä muutamia esimerkkejä teemoista, joita olemme käsitelleet:

HR-raportointi ja mittaaminen

Mitä henkilöstöhallinnossa kannattaa mitata ja raportoida? Käsittelemme aihetta useista eri näkökulmista, aina toimivan raportoinnin rakentamisesta yksittäisten mittareiden valintaan.

Rekrytointi

Ilman rekrytointia yritys ei voi kasvaa. Siksi HR-uutisissa nostetaan aika ajoin rekrytoinnin parhaita käytäntöjä, kuten kuinka rakennetaan hyvä työpaikkailmoitus, miten houkutellaan parhaat hakijat, sekä pohditaan mikä saa työntekijät pysymään ja mikä lähtemään.

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Työhyvinvoinnista ei voi puhua liikaa, sillä se vaikuttaa kaikkeen aina työntekijöiden pysyvyydestä yrityksen kannattavuuteen. Siksi uutiskirjeessä jaetaan parhaita vinkkejä mm. palautumisen, työntekijäkokemuksen, resursoinnin, varhaisen välittämisen mallin sekä työympäristön kehittämiseen.

Osaamisen kehittäminen

HR:n tehtävä on kehittää sekä omaa, että työntekijöiden osaamista. Siksi on hyvä tietää, millaista osaamista omasta organisaatiosta löytyy ja millaista siellä jatkossa tarvitaan.

HR-uutisissa käydään läpi osaamisen kehittämistä molemmista näkökulmista – aina parhaista HR-kirjavinkeistä siihen, miten työntekijöiden osaamista kannattaa lähteä kehittämään.

Esihenkilöiden ja liiketoiminnan tukeminen

Tavoitteemme on auttaa jokaista HR-vastaavaa kehittymään strategisemmaksi ajattelijaksi. Siksi uutiskirjeessä jaetaan artikkeleita ja työkaluja tämän tueksi sekä siihen, miten HR voi tukea ihmisten johtamista ja auttaa esihenkilöitä käytännön asioissa, kuten lomasuunnittelussa.

Trendit ja polttavimmat aiheet sekä kotimaassa että maailmalla

Näiden lisäksi HR-uutisissa käydään läpi kiinnostavimmat tutkimukset ja trendiraportit sekä niiden tärkeimmät löydökset. Tutkimusten avulla voit perehtyä eri ilmiöiden taustalla piileviin syihin tarkemmin, kuten mistä työntekijäkato johtuu ja millaisia trendejä työelämässä tällä hetkellä on.