Tilaa henkilöstöjohtamisen tuoreimmat kuulumiset!

Haluatko kehittää organisaatiosi toimintatapoja ja pysyä kärryillä siitä, mitä HR-maailmassa ja työelämässä tapahtuu? Maksuton uutiskirjeemme pureutuu alan trendeihin ja kilahtaa sähköpostiisi kerran kuussa.

HR-uutiskirjeessä pyrimme vastaamaan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miltä näyttää henkilöstöjohtamisen tulevaisuus
  • Millaisia haasteita HR:n tulisi ratkoa juuri nyt, ja miten se onnistuu
  • Millaisia taitoja HR:n tulisi kartuttaa tulevaisuutta ajatellen
  • Kuinka työelämästä tehdään parempi paikka

Poimimme uutiskirjeeseen kiinnostavimmat artikkelit, työkalut, tutkimukset, webinaarit ja somekeskustelut sekä kotimaasta että maailmalta.

Tilaa HR-uutiskirje

Täytä sähköpostisi alle, niin lähetämme HR-uutiset sinulle kerran kuussa!

Esimerkkejä aiemmista uutiskirjeistä löydät tästä:

Mikä saa työntekijän lähtemään ja mikä jäämään?

Monet työntekijät pohtivat seuraavaa askelta omalla urapolullaan, joten myös HR:n on fiksua miettiä, miten lisätään organisaation pitovoimaa ja houkuttelevuutta.

Lue uutiskirje tästä

Päänvaivaa päätöksenteossa? Katso nämä kehityspohjat

Aiheuttaako markkinoiden tämänhetkinen tilanne päänvaivaa päätöksenteossa? Keräsimme HR-uutisiin tilannekatsauksen maailmalta sekä näppäriä pohjia, joita voit hyödyntää kehitystyössä.

Lue uutiskirje tästä

Vinkit henkilöstötyytyväisyyskyselyn toteuttamiseen

Milloin teillä on viimeksi toteutettu henkilöstötyytyväisyyskysely? Tästä uutiskirjeestä löydät työkalusuosituksemme parhaista kyselytyökaluista sekä valmiin listan kysymyksistä.

Lue uutiskirje tästä

Lisää esimerkkejä teemoista, joita olemme käsitelleet:

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Työhyvinvointi vaikuttaa kaikkeen aina työntekijöiden pysyvyydestä yrityksen kannattavuuteen. Siksi uutiskirjeessä jaetaan parhaita vinkkejä mm. palautumisen, työntekijäkokemuksen, resursoinnin, varhaisen välittämisen mallin sekä työympäristön kehittämiseen.

HR-raportointi ja mittaaminen

Mitä henkilöstöhallinnossa kannattaa mitata ja raportoida? Käsittelemme aihetta useista eri näkökulmista, aina toimivan raportoinnin rakentamisesta yksittäisten mittareiden valintaan.

Rekrytointi

Ilman rekrytointia yritys ei voi kasvaa. Siksi HR-uutisissa nostetaan aika ajoin rekrytoinnin parhaita käytäntöjä, kuten kuinka rakennetaan hyvä työpaikkailmoitus, miten houkutellaan parhaat hakijat, sekä pohditaan mikä saa työntekijät pysymään ja mikä lähtemään.

Osaamisen kehittäminen

HR:n tehtävä on kehittää sekä omaa, että työntekijöiden osaamista. Siksi on hyvä tietää, millaista osaamista omasta organisaatiosta löytyy ja millaista siellä jatkossa tarvitaan.

HR-uutisissa käydään läpi osaamisen kehittämistä molemmista näkökulmista – aina parhaista HR-kirjavinkeistä siihen, miten työntekijöiden osaamista kannattaa lähteä kehittämään.

Esihenkilöiden ja liiketoiminnan tukeminen

Tavoitteemme on auttaa jokaista HR-vastaavaa kehittymään strategisemmaksi ajattelijaksi. Siksi uutiskirjeessä jaetaan artikkeleita ja työkaluja tämän tueksi sekä siihen, miten HR voi tukea ihmisten johtamista ja auttaa esihenkilöitä käytännön asioissa, kuten lomasuunnittelussa.

Trendit ja polttavimmat aiheet sekä kotimaassa että maailmalla

Näiden lisäksi HR-uutisissa käydään läpi kiinnostavimmat tutkimukset ja trendiraportit sekä niiden tärkeimmät löydökset. Tutkimusten avulla voit perehtyä eri ilmiöiden taustalla piileviin syihin tarkemmin, kuten mistä työntekijäkato johtuu ja millaisia trendejä työelämässä tällä hetkellä on.