Helpompaa HR master datan hallintaa Saima HR:n avulla

Saima HR:n avulla varmistat, että henkilöstö- ja työsuhde- ja palkkatiedot ovat aina ajan tasalla ja oikein. Vapauta henkilöstöhallinnon aikaa hallinnolliselta työtä ja ylläpidä HR-dataa helposti ja tietoturvallisesti yhdessä paikassa.

 

Pidä henkilöstötiedot turvassa Saima HR:n avulla

Nauti helposta HR master datan hallinnasta Saima HR:n avulla. Kokoamalla henkilöstön tiedot yhteen paikkaan vähennät virheitä ja tuplatyötä sekä varmistat tietoturvan.

Saima HR:n avulla työntekijät pääsevät helposti itse muuttamaan perustietojaan, kuten osoite- tai tilinumerotietoja. Tämä vapauttaa HR:n aikaa tärkeämpiin tehtäviin.

Yhdistä HR master data muihin järjestelmiin

Nauti saumattomasta HR master datan hallinnasta ja yhdistä Saima HR muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Saima HR voidaan liittää helposti muun muassa palkanlaskentaan, rekrytointijärjestelmään, työsuhde-etujärjestelmään ja työterveyteen. 

Integraatioiden ansiosta työntekijöiden tiedot kulkevat automaattisesti järjestelmien välillä ilman, että samoja asioita tarvitsee kirjata moneen paikkaan. Näin tieto pysyy paremmin ajan tasalla ja säästytään virheiltä.

Lue lisää Saima HR:n integraatioista

Selkeytä ja automatisoi HR-prosesseja

Helpota työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin liittyviä tehtäviä HR master datan avulla. Saima HR kokoaa tiedot henkilöstön osaamisista, koulutuksista, palkitsemisesta ja työsuhteen aikana käydyistä keskusteluista yhteen paikkaan. Automatisoi prosesseja asettamalla muistutuksia esimerkiksi koeajan päättymiselle tai palvelusvuosimuistamiselle.

Saima HR master datan hyödyt

Ajantasaiset henkilöstötiedot

Saima HR -järjestelmän avulla henkilöstö- ja työsuhdetiedot ovat aina ajan tasalla. Saima HR toimii master datana, jolloin tiedot tarvitsee päivittää vain yhteen paikkaan, josta ne liikkuvat integraatioiden avulla muihin järjestelmiin.

Huippuluokan tietoturva

Säilyttämällä HR master dataa tietoturvallisessa järjestelmässä vähennät riskiä henkilötietojen päätymisestä vääriin käsiin. Saima HR:ssä määrität itse, kenellä on oikeus tarkastella ja muuttaa tietoja. Kehitämme tietoturvaa jatkuvasti ISO 27001 tietoturvastandardin mukaisesti.

Analytiikka ja raportointi

Helpota HR-analytiikkaa ja kerää tietoa päätöksenteon ja henkilöstötyön tueksi. Saima HR:n avulla luot helposti raportteja esimerkiksi työntekijöiden vaihtuvuudesta, palkkatasosta, osaamisista ja koulutuksista.

Parempi työntekijäkokemus

Paranna työntekijäkokemusta antamalla työntekijöiden tarkastella ja muuttaa omia perustietojaan suoraan järjestelmässä. Työntekijät voivat myös seurata omaa työsuhde- ja palkkakehitystä sekä tarkistaa kertyneiden lomapäivien määrän Saima HR:ssä.

Homeros pääsi eroon exceleistä HR master data -järjestelmän avulla

"Tiedon kerääminen oli ennen melkoinen viidakko, kuten osaamiset, työsuhteiden pituudet ja henkilöstön vaihtuvuus. Nyt arki näyttää seesteisemmältä – on turvallinen olo siitä, kun tiedän, että kaikki tieto on olemassa Saima HR:ssä.“

– Marja Tiilikka, HR-päällikkö, Homeros Oy

Saima HR-järjestelmä fiksuun henkilöstödatan hallintaan

Varaa organisaatiollesi maksuton kartoitus ja katsotaan yhdessä, miten Saima HR voi auttaa yritystänne HR master datan hallinnassa.

Varaa demo

Heräsikö mielenkiinto? Kysy lisää

 
Jesse Vainio Visma
Jesse Vainio
 Sales Manager
 
 
Dmitri_Aho_Visma Enterprise-circle.png
Dima Aho
 Sales Manager

Lue lisää HR-ratkaisusta