Konsulttitalo Ciber valitsi Visman kumppaniksi

 

Markkinoiden johtavia liiketoiminta- ja HR-ratkaisuja toimittava CIBER on valinnut Visman Saima HR:n osaksi henkilöstöhallinnonratkaisuportfoliotaan. 

Olemme pitkään etsineet helposti käyttöönotettavaa ja dynaamista tuotetta laajentamaan nykyistä tuoteportfoliotamme. Vaikutuimme Saima HR:n helppokäyttöisestä ja yksinkertaisesta käyttöliittymästä sekä sen helpon käyttöönottoprosessin tuomasta mahdollisuudesta nykyisille ja uusille asiakkaille. Saima HR kattaa laajasti henkilöstöhallinnon perustarpeet ja laajentaa myös raskaampien järjestelmien mahdollisuuksia tuomalla mahdollisuuden täydentää olemassa olevaa ratkaisua useilla eri moduleilla. Saima täydentää tarjoamaamme niille asiakkaille jotka haluavat nopeasti perustarpeet täyttävän henkilöstöhallinnon ratkaisun, toteaa Ciber Oy:n toimitusjohtaja Sami Neuvonen.
 
Ciberin vahva henkilöstöhallinnon osaaminen tuo mukavan lisän Saima HR tuotteelle. Yhdistämällä Ciberin kokeneet HR konsultit ja Saima HR tuotteen, asiakkaamme saavat entistä enemmän lisäarvoa tuotteistamme. Ciberin konsultit pystyvät tukemaan asiakasta sekä tuotteen käyttöönotossa, että kokonaisuudessaan HR prosessien kehittämisessä. Tämän yhteistyön myötä voimme kokonaisvaltaisemmin palvella asiakkaitamme.
   
    
Ciber on tunnettu konsulttitalo, jonka erityisosaamista ovat muun muassa SAP ja SuccessFactors -ratkaisujen laadukkaat käyttöönotot. Lue lisää ciber.fi.