Asiakkaidemme kokemuksia Reskontravahdista

Saatavienhallinnan automaation avulla ovat monet yritykset saaneet merkittäviä hyötyjä niin nopeutuneen rahankierron, pienentyneen luottotappioriskin kuin vapautuneiden resurssienkin muodossa. Reskontravahti-palvelun saat käyttöösi suoraan nykyiseen taloushallinnon ohjelmistoosi ilman kuukausimaksuja tai käyttöönottokustannuksia. 

Haluatko lisätietoja palvelusta tai kaipaatko opastusta käyttöönottoon? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme täällä.

Netvisor ja Reskontravahti automatisoivat Alina-ketjun saatavienhallinnan

Hoiva-alan palveluyritys Alina tarjoaa kotityö-, hoiva-, kotisairaanhoito- ja etälääkäripalveluja. Yritys perustuu ketjumalliin – kaikki Alinan noin 30 yksikköä ovat paikallisten yrittäjien vetämiä yrityksiä. Alina-ketjun missiona on parantaa ikääntyvien tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia ja Alina kehittääkin jatkuvasti palveluitaan tämän mission tukemiseksi.

Katso koko asiakastarina

asiakas-case.jpg

Asiakastarina – saatavat kotiutuvat nyt jopa 30 päivää nopeammin

Hosting-palveluita tarjoava asiakasyrityksemme päätti vahvan kasvun ja laskutusvolyymin nousun myötä uudistaa laskutusprosessinsa. Yritys ottikin käyttöön Reskontravahti palvelun ja sai sillä kassankiertoon vauhtia. Katso videolta ja lue asiakastarinasta, miten laskutusprosessin uudistaminen käytännössä sujui ja mitä hyötyjä se yritykselle toi!

Katso koko asiakastarina

aames-case.jpg

Reskontravahti lisäsi asiakastyytyväisyyttä Aameksella

Suomalaiseen Data Group -ketjuun kuuluva, IT-palveluita ja ratkaisuja tarjoavalla Aames Oy:llä on yli 70-vuotias historia. Näin pitkään tarinaan mahtuu useita vaiheita ja kehitysaskeleita, kuten alkuperäisen, kirjoituskoneisiin liittyvän liiketoiminnan laajentaminen tietokoneisiin ja digitaalisiin palveluihin. Aameksella on yrityksenä ollut hyvä vainu uusien, liiketoimintaa vahvistavien toimintamallien luomisessa ja omaksumisessa.

Katso koko asiakastarina

kpt-group-case.jpg

Kassavirta kehittyi ja saatavienhallinnan kustannukset laskivat

Teknisen tukkukaupan moniosaaja KPT Group toimittaa lukuisia tuotteitaan ja palveluitaan ympäri Suomea. Pari vuotta sitten, yrityksen laskumäärän kasvettua merkittävästi, alkoi manuaalinen saatavienhallinnan malli, jossa erääntyneet laskut lähetetään itse perintään, tuntua vanhanaikaiselta. Saatavienhallintaan oli löydettävä uusi toimintamalli ja avuksi valittiin Reskontravahti.

Katso koko asiakastarina

mitta-oy-case.jpg

Reskontravahti vapautti Mitta Oy:n maksuvalvonnasta ja nopeutti laskujen maksua

Mitta Oy on suomalainen mittaus- ja kenttätutkimusalan konsulttiyhtiö, joka tarjoaa mittaukseen, maaperätutkimukseen, ympäristöön ja laboratorioon liittyviä palveluita. Mitta Oy on käyttänyt Visman Reskontravahtia jo parisen vuotta, kun taloushallinnossa huomattiin, että myyntisaamisten seuranta alkoi viedä liikaa aikaa. Yrityksellä oli jo entuudestaan käytössä Visman taloushallinnon ohjelma Netvisor, johon otettiin lisäpalveluna saatavienhallinta.

Katso koko asiakastarina

Kiinnostuitko asiakastarinoistamme?

Ulkoistamalla laskutusprosessin Vismalle, ovat asiakkaamme säästäneet laskutukseen liittyvissä kustannuksissa, vapauttaneet resursseja ydinliiketoimintaan ja ennen kaikkea nopeuttaneet rahankiertoa merkittävästi. Lue lisää asiakaskokemuksista täältä.

Katso kaikki asiakastarinat täältä