Asiakkaidemme kokemuksia Reskontravahdista

Saatavienhallinnan automaation avulla ovat monet yritykset saaneet merkittäviä hyötyjä niin nopeutuneen rahankierron, pienentyneen luottotappioriskin kuin vapautuneiden resurssienkin muodossa. Reskontravahti-palvelun saat käyttöösi suoraan nykyiseen taloushallinnon ohjelmistoosi ilman kuukausimaksuja tai käyttöönottokustannuksia. 

Haluatko lisätietoja palvelusta tai kaipaatko opastusta käyttöönottoon? Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen täällä tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme täällä.

Netvisor Reskontravahti automatisoi Alina-ketjun saatavienhallinnan

Hoiva-alan palveluyritys Alina tarjoaa kotityö-, hoiva-, kotisairaanhoito- ja etälääkäripalveluja. Yritys perustuu ketjumalliin – kaikki Alinan noin 30 yksikköä ovat paikallisten yrittäjien vetämiä yrityksiä. Alina-ketjun missiona on parantaa ikääntyvien tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia ja Alina kehittääkin jatkuvasti palveluitaan tämän mission tukemiseksi.

Katso koko asiakastarina

Wepardi - saatavat kotiutuvat nyt jopa 30 päivää nopeammin

Hosting-palveluita tarjoava Wepardi päätti vahvan kasvun ja laskutusvolyymin nousun myötä uudistaa laskutusprosessinsa. Yritys ottikin käyttöön Reskontravahti palvelun ja sai sillä kassankiertoon vauhtia. Katso videolta ja lue asiakastarinasta, miten laskutusprosessin uudistaminen käytännössä sujui ja mitä hyötyjä se on Wepardille tuonut!

Katso koko asiakastarina

Kiinnostuitko asiakastarinoistamme?

Ulkoistamalla laskutusprosessin Vismalle, ovat asiakkaamme säästäneet laskutukseen liittyvissä kustannuksissa, vapauttaneet resursseja ydinliiketoimintaan ja ennen kaikkea nopeuttaneet rahankiertoa merkittävästi. Lue lisää asiakaskokemuksista täältä.

Katso kaikki asiakastarinat täältä