Asiakkaiden reskontrat ajan tasalla joka aamu kello 8.15

Yrityspalvelu Ylinen Oy on Kauhavalla toimiva auktorisoitu tilitoimisto. Toimiston tavoitteena on tarjota laaja-alaisia taloushallinnon sähköisiä palveluita ja osallistua asiakkaan toiminnan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen. Tilitoimiston palveluksessa on viisi taloushallinnon ammattilaista. Yritys on käyttänyt Visma Fivaldia jo viiden vuoden ajan.

”Otimme Visma Fivaldin käyttöömme tammikuussa 2008, jolloin siirsimme koko asiakaskuntamme uuteen järjestelmään. Uutta sovellusta harkitessamme asetimme selkeän tavoitteen siirtyä sähköisten taloushallintopalvelujen tuottajaksi. Vuonna 2008 tuo siirto oli osan asiakkaidemme mielestä jopa ennenaikainen. Näimme kuitenkin, että ala tulee kehittymään siihen suuntaan ja eri vaihtoehtoja tutkiessamme totesimme, että Visma Fivaldi oli selkeästi edelläkävijä, joka kykeni tarjoamaan parhaan rajapinnan tilitoimiston ja asiakkaan välille ”, kertoo Keijo Ylinen, yrityksen toimitusjohtaja.

Visma Fivaldin myötä käytännön työt ovat helpottuneet

Ylisen mukaan monet yrityksen toimintatavat ovat muuttuneet Visma Fivaldin myötä ja ohjelmisto on tuonut käyttöön lukuisia käytännön töitä helpottavia ominaisuuksia. Hyvinä esimerkkeinä hän mainitsee palkkalaskelmien sähköisen jakelun, ostolaskujen kierrätyksen ja pankkiyhteyden.

Asiakkaalla mahdollisuus seurata taloudellista tilannetta aivan uudella tasolla

”Ostoreskontran maksatus toimii loistavasti ja kytkös pankkiyhteyteen on hyvin rakennettu. Myyntireskontrien ylläpito toimii todella hienosti. Hoidamme usean kymmenen yrityksen ja taloyhtiön reskontraa ja olemme antaneet asiakkaillemme lupauksen, että kaikki reskontrat ovat ajan tasalla joka aamu kello 8.15. Fivaldilla tämä on helppoa ja mahdollista.

Asiakaskunnassamme on jo nyt muutama yritys, jotka hyödyntävät kaikkia Visma Fivaldin ominaisuuksia. Monelle asiakkaalle on auennut aivan uudenlainen mahdollisuus seurata toimintaansa reaaliaikaisesti. Tämä mahdollistaa päivittäisen tulosseurannan, johon nämä asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä. Eräällä metalliteollisuuden alihankintayritykselle toiminnot on viety niin pitkälle, että kirjanpidosta muodostuu kuukausittain lähes tilinpäätöstasoiset tulosteet."

Tulevaisuuden suunnitelmissa täysin paperiton taloushallinto

"Tulevaisuudessa haluamme tarjoamme asiakkaillemme entistä enemmän sekä lähtevien että saapuvien verkkolaskujen käyttöönottoa. Myös arkistoinnin tuomia uusia mahdollisuuksia hyödynnetään jatkossa huomattavasti enemmän. Tavoitteen pitää olla paperiton taloushallinto verkossa”, summaa Ylinen.

ypylinen.fi