Visma.netin ja Salesforcen integraatio säästää työaikaa

Nespresso Professional, Pohjoismaat

Nespresso tuottaa korkealaatuista kahvia ja valvoo arvoketjuaan huolella, aina kahvipapujen tuottamisesta, niiden jakeluun ja valmiiseen tuotteeseen saakka. Onkin luonnollista, että Nespresso Professional panostaa myös siihen, että käytössä on Pohjoismaiden paras, pilvessä toimiva toiminnanohjausjärjestelmä.

Nespresso Professional edustaa korkeaa laatua kahvien lisäksi myös käyttäjäystävällisissä kahvikoneissa, joita on käytössä niin toimistoissa, hotelleissa kuin ravintoloissa. Kun päätös uuden ja tehokkaan toiminnanohjausjärjestelmän hankkimisesta oli tehty, valittiin käyttöön Visma.net ERP.

“Halusimme järjestelmän, joka skaalautuisi samalla tavalla kuin Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa käyttämämme CRM-järjestelmä Salesforce.com. Pilvipalvelu antaa meille mahdollisuuden hyödyntää uusinta teknologiaa ilman suuria investointeja sekä antaa tiimillemme pääsyn relevanttiin tietoon missä ja milloin tahansa”, kertoo Minttu Väisänen, Nespresso Professional Ruotsin ja Suomen toimitusjohtaja. 

Voidakseen tarjota korkealaatuista kahvia ja palveluja, Nespresso Professional etsii jatkuvasti keinoja, miten tehostaa työtä ja pysyä mukana teknisessä kehityksessä. Näiden avulla tavoitellaan kasvun jatkuvuutta.

"Dynaaminen ja muutoksiin mukautuva toiminnanohjausjärjestelmä on välttämättömyys kaltaisellemme nykyaikaiselle yritykselle. Lisäksi Visma.netin etuna on sen integroitavuus muihin olemassa oleviin järjestelmiin API-rajapintojen avulla, sanoo Minttu Väisänen."

Nespresso Professional otti Visma.netin käyttöön kesäkuussa 2017. Minttu Väisäsen mukaan toiveena on mm. se, että pilvessä toimiva toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa heille käyttöön paremman laskutusratkaisun.

"Pyrimme myös vähentämään raportointiin ja hallintotehtäviin kuluvaa aikaa integroimalla kaikki pilvipohjaiset järjestelmämme. Olemme tyytyväisiä Visma.netin ja Salesforcen väliseen integraatioon”, sanoo Minttu Väisänen.

Lue myös Nespresso Business Solutions Suomen referenssi Visma Payroll -palkkaohjelmistosta.

 

Asiakas: Nespresso Professional

Tarve

  • Dynaaminen ja skaalautuva pilvi-ERP
  • Integroitavuus Salesforcen kanssa
  • Pohjoismaat kattava ERP

Visman ratkaisu

Moderni pilveen kehitetty toiminnanohjausohjelmisto, Visma.net ERP.

Hyödyt

  • Tietoihin päästään käsiksi missä ja milloin vain
  • Integroitavuus API-rajapintojen kautta muihin yrityksen käytössä oleviin järjestelmiin
  • Integrointi ERPin ja CRM:n välillä säästää raportointi- ja hallintotehtäviin kuluvaa aikaa