Eskimo Finland
Visma L7

Eskimo Finland tehosti toimintaansa Visman ratkaisuilla

Teollisuusyritys Eskimo Finland Oy valitsi toimintansa ohjaukseen Visma L7 -ratkaisun ja sen langattomat selainohjelmistot, joista molemmat on kehitetty yrityksen toimialan tarpeet huomioiden.

- Tärkeintä meille järjestelmäratkaisussa on sen käytettävyys ja luotettavuus. Tietenkin sen on myös palveltava tarkoitustaan ja haettuja tavoitteitamme. Päädyimme Visma L7 -ratkaisuun laajan tarvekartoituksen jälkeen ja onhan meillä pitkä yhteistyöhistoria Visman kanssa. Olemme käyttäneet Visman ratkaisuja jo kauan, olemme ns. kasvaneet niiden kanssa, kertoo Pauli Aaltonen, Eskimo Finland Oy:n varatoimitusjohtaja.

Tulevaisuuden ratkaisuja

Eskimo Finland Oy on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksessä koetaan, että asema velvoittaa toimimaan innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Siksi myös järjestelmäasioissa halutaan panostaa tulevaisuuden ratkaisuihin.

- Lähdimme kehittämään toimintaamme parantaaksemme nykytilannetta, mutta myös vastaamaan asiakkailtamme tuleviin paineisiin moderneista työvälineistä. Koemme, että on tärkeää kehittyä. Visman selainpohjaiset ohjelmistoratkaisujen avulla pääsimme tavoitteeseemme, Aaltonen kertoo.

Varastonhallinta parani ja kehittyi

Varaston hallinta on Eskimo Finlandille tärkeä toiminto ja sen toimivuuden eteen on yrityksessä tehty paljon töitä. Haasteena siinä on eritoten suuri artikkelimäärä ja toimintatapojen laaja kirjo. Uudet selainpohjaiset ratkaisut ovat mahdollistaneet varaston hallinnan kehittämisen, ja erityisesti tuotteiden paikallistamisessa on päästy pitkälle. Lisäksi saatiin käyttöön tulevaisuuden työkaluja kuten sähköiset rahtikirjat ja ssec-viivakoodit.

Nyt Eskimo Finlandissa käytetään selainpohjaisia liikkuvan työn ratkaisuja kaikessa varastotoiminnassa: tavaran vastaanotossa ja lähetyksessä, paikantamisessa, inventoinnissa, saldojen analysoinnissa sekä tuotantoon vienneissä ja tuonneissa.

- Ilman tätä ratkaisua ei meillä olisi ollut mahdollista kehittää toimintaamme näin, painottaa Aaltonen tyytyväisenä.

Eskimo Finland Oy on keskisuuri perheyritys, jonka omista tuotebrändeistä Elmu-kelmun, Brunon, Look:in ja Eskimon tuntevat kaikki. Yrityksen tuottamat päivittäistavara- ja suurkeittiötuotteet valmistetaan Suomessa 80 työntekijän voimin.  Yrityksen vuosittainen liikevaihto on noin 28 miljoonaa.