Aro Systems hoitaa osan töistään langattomasti

Talotekniikka-alan kärjessä toimiva Aro Systems jatkoi pitkää kumppanuuttaan Visman kanssa päivittämällä Visma L7 -kokonaisratkaisuun. Samalla yritys pakkasi huoltotyöt kentällä liikkuvien asentajien taskuun Visma Liikkuvan työn ratkaisujen avulla.

Sähköisen laskujen kierron avulla päästiin yhtiössä eroon paperien pyörittelystä ja mobiilit työnohjaustoiminnot helpottavat ja nopeuttavat huoltohenkilökunnan työtä.

- Uudet toiminnallisuudet ovat lunastaneet niille asetetut odotukset täysin. Sähköiseen maailmaanhan tässä ollaan yhä enemmän pyrkimässä, pohtii Aro Systemsin tietohallintopäällikkö Pekka Sippola.

Sähköinen työnohjaus on Aro Systemsillä päivittäinen työkalu niin toimistossa istuville työnjohtajille kuin kentällä liikkuville huoltotöitä tekeville asentajille.

- Ennen työnjohtajat tulostivat jonossa olevista työtehtävistä työmääräimet paperille. Asentajat hakivat ne toimistolta ja lähtivät toteuttamaan töitä. Halusimme kuitenkin tarkempaa ja reaaliaikaista huoltotöiden seurantaa. Nyt tiedonkulku on helpottunut ja nopeutunut, kertoo Pekka Sippola.

Nyt Visman mobiiliratkaisujen ansiosta sekä työnjohtaja että asentaja näkevät samat töitä koskevat tiedot reaaliaikaisesti. Kentällä tallennetaan asentajan työtunnit sekä käytetyt materiaalit.

Visma Liikkuvan työn ratkaisut on ollut Aro Systemsille tuottoisa: turhia työvaiheita on saatu karsittua ja resursseja vapautettua ydintoimintoihin.

- Visma L7 sopii mielestäni hyvin urakointialan yrityksille. Urakoinnin järjestelmäratkaisuilla on Vismalla pitkä historia, mikä näkyy tuotteen ominaisuuksissa, arvioi Sippola.

Lue lisää Visma L7 -järjestelmästä