Proceedo uutiskirje
Joulukuu 2014

Uusi moderni käyttöliittymä

Lähivuosina ensisijainen painopisteemme tulee olemaan uuden ja modernin käyttöliittymän kehityksessä ja erityisesti liittymän käyttäjäystävällisyydessä ja liikkuvuudessa. Visma Proceedon uudessa versiossa asiakas ei enää tarvitse Java-lisäosaa.

Sovelluksen parannuskohteiden löytämiseksi olemme käyneet kentällä valittujen asiakkaiden luona tapaamassa loppukäyttäjiä ja tekemässä havaintoja käyttötilanteista. Tähän mennessä tekemämme havainnot ovat olleet erittäin antoisia, ja olemme valinneet parantamisen kohteeksi otettavia alueita. Sen jälkeen olemme rakentaneet uuden käyttöliittymän prototyyppejä ja esitelleet niitä valituille käyttäjille, joilta olemme saaneet arvokasta palautetta, mikä on ollut valtavan hyödyllistä. Tulemme prosessin edetessä pyytämään palautetta myös teiltä, asiakkaitamme.

Nyt kun Proceedon version 9 kehitys on entistä intensiivisempää, mahdollisesti julkistettavan Proceedo 8:n sisältö tulee olemaan rajallinen. Parhaillaan kehitettävänä moduulina on Visma Proceedon laskujenkäsittely.

Parannettu hakutoiminto

Suunnitteilla on myös järjestelmän hakutoiminnon kehittäminen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lisättäviä toimintoja voisivat olla esimerkiksi hakusanojen ehdotukset, haku kirjoittamisen aikana ja automaattinen täydennys.

Uusi hyväksymismoottori

Olemme alkaneet kehittää uutta hyväksymistyökalua, joka on entistä joustavampi, ja jonka ansiosta hyväksyminen sujuu entistä tehokkaammin. Kehitystyö jatkuu edelleen, ja uutuus tulee ennen pitkää korvaamaan kokonaan nykyisin käytössä olevan työkalun.
Pidämme teidät luonnollisesti ajan tasalla projektin etenemisestä tulevien uutiskirjeiden välityksellä.

Ystävällisin terveisin
Lennart Aronsson
Tuotepäällikkö