Henkilötietojen käsittely

Visma käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme hallita pyyntöjäsi ja rakentaa profiiliasi mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Profiilia käytetään sivunäkymien rakentamiseen, jotta tarjottavalla sisällöllä olisi sinulle mahdollisimman suuri hyöty.  Henkilötietojasi käytetään myös yhteydenpitoon, tiedonjakoon, myyntiin ja markkinointiin.

Jotta tiedämme kiinnostuksesi, käytämme tietoa, jonka välität Vismalle, sekä jota saamme muutoin rekisteröimällä liikkeesi sivuillamme sekä palveluidemme käytöstäsi . Voit missä tahansa vaiheessa päivittää profilointitietosi tai kieltää markkinoinnin ja tiedon lähettämisen Vismalta asetusten hallinnan kautta. Asetusten hallinnasta voit myös poistaa henkilötietosi yllämainittua käyttötarkoitusta varten tai kieltää niiden jatkokäytön kyseisiin tarkoituksiin.

Jos et ole vieraillut Visman sivuilla tai muulla tavoin osoittanut kiinnostusta sinulle välitettyyn tietoon 24 kuukauden aikana, henkilötietosi poistetaan.

Visma ei jaa henkilötietojasi muiden ulkopuolisten tahojen kuin IT-järjestelmien alihankkijoiden kanssa. Varmistamme henkilötietojesi lainmukaisen käytön tekemällä tietosuojaa koskevat sopimukset alihankkijoiden kanssa. Jos alihankkijat ovat EU-maiden ulkopuolelta Visma varmistaa henkilötietojen siirron lainmukaisuuden kyseisille toimijoille/kyseisiin maihin.

Löydät lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi niihin tiedotteestamme koskien tietosuojaa.