Henkilötietojen käsittely

Visma käsittelee henkilötietojasi, jotta voimme hallita pyyntöjäsi ja rakentaa profiiliasi mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Profiilia käytetään sivunäkymien rakentamiseen, jotta tarjottavalla sisällöllä olisi sinulle mahdollisimman suuri hyöty.  Henkilötietojasi ja profiiliasi käytetään myös yhteydenpitoon, tiedonjakoon, myyntiin ja markkinointiin.

Jotta tiedämme kiinnostuksen kohteesi, käytämme tietoa, jonka välität Vismalle, sekä jota saamme muutoin rekisteröimällä liikkeesi sivuillamme sekä tiedot palveluidemme käytöstä. Voit missä tahansa vaiheessa päivittää profilointitietosi tai kieltää markkinoinnin ja tiedon lähettämisen Vismalta Asetusten hallinnan kautta. Asetusten hallinnasta voit myös poistaa henkilötietosi yllämainittua käyttötarkoitusta varten tai kieltää niiden jatkokäytön kyseisiin tarkoituksiin.

Jos et ole vieraillut Visman sivuilla tai muulla tavoin osoittanut kiinnostusta sinulle välitettyyn tietoon 24 kuukauden aikana, henkilötietosi poistetaan.

Voidaksemme tarjota sinulle paveluita, joiden uskomme sinua kiinnostavan, voimme jakaa henkilötietojasi muiden Visma-konsernissa olevien yhtiöiden kanssa. Visma ei jaa henkilötietojasi muiden ulkopuolisten tahojen kuin IT-järjestelmien alihankkijoiden kanssa. Varmistamme henkilötietojesi lainmukaisen käytön tekemällä tietosuojaa koskevat sopimukset alihankkijoiden kanssa. Jotkut näistä alihankkijoista ovat EU-maiden ulkopuolelta, jolloin Visma varmistaa henkilötietojen siirron lainmukaisuuden kyseisille toimijoille/kyseisiin maihin joko käyttämällä EU:n mallisopimuslausekkeita tai Privacy Shield-tietosuojajärjestelyä. Esimerkki tällaisesta alihankkijasta on Oracle, joka osittain sijaitsee Yhdysvalloissa ja jota Visma käyttää Eloqua-nimisen markkinointityökalun (profilointityökalu) toimittajana.

Mikäli haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää alihankkijoistamme tai henkilötietojesi käsittelystä Vismassa, saat lisätietoja sähköpostiosoitteen privacy@visma.com kautta.

Sinulla on oikeus pyytää tiedot itsestäsi, pyytää oikaisua tai rajauksia tietoihisi tai kieltää henkilötietojesi käsittely Vismalla. Sinulla on myös oikeus tietojen siirtämiseen ja oikeus tehdä kantelu tietosuojavaltuutetun toimistoon henkilötietojesi käsittelystä Vismalla.

Löydät lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi niihin tiedotteestamme koskien tietosuojaa.

Behandling av personuppgifter

Visma behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar, samt att skapa en intresseprofil. Din profil används för att anpassa sidvisningar på våra hemsidor i syfte att öka relevansen för dig. Personuppgifterna används också för att kunna kontakta dig samt för att kommunicera information och erbjudanden.

För att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om vad du är intresserad av använder vi de uppgifter du tillhandahåller oss samt registrerar hur du navigerar på våra sidor och hur du använder våra tjänster. Du kan när som helst uppdatera dina intressen eller välja att inte längre ta emot mer information från Visma genom Prenumerations hanteraren. Här kan du också välja att radera dina personuppgifter, som används för de syften som beskrivits ovan, och återkalla ditt samtycke för vidare behandling.

Om du inte har besökt Vismas hemsidor eller visat något intresse för informationen vi skickat dig inom loppet av de senaste 24 månaderna, kommer dina personuppgifter bli raderade.

Visma delar inte dina personuppgifter med andra än leverantörer av våra IT system. Vi säkrar dina personuppgifter och rättigheter genom biträdesavtal med dessa leverantörer. Vid de tillfällen då en leverantör är lokaliserad (behandlar personuppgifter) utanför EU/EES området garanterar Visma att det finns en laglig grund för överföringen av dina personuppgifter till det landet.

Du hittar mer information om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår privacy policy.