Perintätoimisto

Tehokas perintätoimisto lähellä asiakasta.

Ota yhteyttä
Perintätoimisto

Ystävällistä ja tehokasta perintäpalvelua

Nopea tarttuminen erääntyneen saatavan kotiuttamiseen parantaa yrityksesi tulosta ja auttaa välttämään turhia luottotappioita. Hyvä velalliskokemus on tärkeä osa palveluamme, jotta tilapäiset maksuvaikeudet eivät katkaise muuten hyvin sujuvaa asiakassuhdetta.

Tehokas perintätoimisto

Tehokas ja mukautuva

Perintä ei vuosimaksuja

Ei vuosimaksuja

Helppo perintä

Hyvät integraatiot vakiona

 

Perinnän tavoitteena on hyvä asiakaskokemus

Joskus asiakkaasi ei maksa, vaikka laskun eräpäivästä on jo kulunut aikaa. Tällöin kannattaa käynnistää perintätoimet ilman turhaa odottelua.

Maksuviivästyksien ei tarvitse olla syy katkaista muuten toimivaa asiakassuhdetta. Meille on tärkeää, että pystymme hoitamaan perinnän kaikkien osapuolten kannalta asiakaslähtöisesti. Siksi kohtelemme myös toimeksiantajiemme asiakkaita niin, että asiakassuhteen jatkumiselle on hyvät edellytykset perintätoimenpiteiden jälkeenkin.

Me autamme perinnän kaikissa vaiheissa. Parhaaseen tulokseen pelkkä tekniikka ei riitä, ja tarjoammekin käyttöösi myös perintä- ja lakiasiantuntijoidemme ammattitaidon.

Mitä yhteistyö meidän kanssamme tarkoittaa?

 • Tehokkuutta, nopeutta ja hyvää velalliskokemusta toimeksiantojen hoidossa
 • Apua ja neuvoja erikoistilanteissa, esimerkiksi reklamaatiotapauksissa
 • Mahdollisuutta seurata ja hallinnoida omia toimeksiantojasi reaaliaikaisesti
 • Palveluiden helppokäyttöisyyttä ja hyvää integroitavuutta
 

Perintä suoraan taloushallinnon ohjelmastasi

Tarjoamme laajat integraatiomahdollisuudet eri taloushallinto-ohjelmistoihin ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Perintäpalvelun käyttöönotto on tehty todella helpoksi kaikenkokoisille yrityksille.

Jos yrityksesi tarvitsee perintäpalvelua säännöllisesti, räätälöimme yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

Perintäpalvelun voit ottaa käyttöön mm. näissä ohjelmistoissa:

 • Visma Business
 • Visma Econet
 • Visma Fivaldi
 • Visma L7
 • Visma Netvisor
 • Visma Nova
 • Visma Passeli

Lisäksi olemme integroitavissa lukuisiin muihin järjestelmiin. Kysy meiltä lisää integraatioistamme!

 

Kansainvälinen perintä - kotiuta saatavasi ulkomailta

Yritysten kansainvälistyessä yhä useammalla toimijalla on saatavia myös ulkomaisilta asiakkailta. Kuitenkin kansainvälinen perintä on yksittäiselle yritykselle usein haastavaa, sillä käytännöt vaihtelevat maittain.

Laajan kumppaniverkostomme ansiosta meillä on aina käytössämme kohdemaassa tunnettu ja luotettava perintätoimisto. Saatavasi siis kotiutetaan ulkomailta kohdemaan kulttuurin ja lait tuntevan paikallisen toimijan avulla.

Teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa paitsi yksittäisten perittävien osalta, myös yleisemmällä tasolla: jaamme ja saamme verkostojen sisällä maakohtaista tietoa oman työmme tueksi.

Kansainvälinen perintä
 

Perintäaiheiset artikkelit Visman blogista:

 
 

Tarvitsetko apua perintään?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

Tutustu myös kokonaisvaltaisiin laskutus- ja maksuvalvontapalveluihimme.

 

Yhteydenotto perintä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.