Ulkomaan perintä

Vientisaatavien perimisen ei tarvitse olla kallista. Visman asiakkaana käytössäsi on laaja kansainvälinen perintäverkosto.

Ota yhteyttä

Mitä ulkomaan perintä maksaa?

Vientisaatavien perimisen ei tarvitse olla kallista. Visman asiakkaana käytössäsi on laaja kansainvälinen perintäverkosto. Yhteenliittymän ansiosta voimme tarjota huipputasoista palvelua erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Ulkomaan perintäpalvelumme perustuu provisioon kertyneistä varoista ja toimenpidepalkkioihin:

 

PROVISIO KERTYNEISTÄ VAROISTA (€)

0 – 10000€ asti

välillä 10000 – 50000€

yli 50000€

10%

5%

2%

TOIMENPIDEPALKKIOT KANSAINVÄLISESSÄ PERINNÄSSÄ

Siirto ulkomaiselle asiamiehelle

Tilitysmaksu/ tilitys

Toimenpidepalkkio / selvitystyö

Toimeksiannon peruutus

90€/kpl

5 €

90€/h

40 €

Jos toimeksianto siirretään ennalta sovitusti ulkomailla toimivan perintä- tai asianajotoimiston hoidettavaksi, veloitetaan tämän yhteistyötoimiston kulut ja palkkiot sopimuksen ja kohdemaan käytännön mukaan.

Asiakasta raportoidaan säännöllisesti kansainvälisen perinnän etenemisestä ja esimerkiksi oikeudellisiin toimiin siirtymisestä neuvotellaan erikseen.

case-esimerkki

Suomalaisella Yritys A:lla on 1000 €:n vientisaatavia Virosta. Yritys A:n omista huomautustoimista huolimatta maksua ei vain kuulu. Yritys A ottaa yhteyttä Vismaan kansainvälisen perinnän aloittamiseksi.

Visma ottaa vastaan toimeksiannon, tutustuu toimeksiantoon ja avaa toimeksiannon järjestelmäänsä. Velalliselle lähetetään maksuhuomautus avoimesta saatavasta ja muutaman päivän kuluttua Visma ottaa puhelimitse yhteyttä velalliseen maksuneuvottelun merkeissä.

Yritys A pidetään perintäprosessissa ajan tasalla ja esimerkiksi tehdyt toimenpiteet ja käydyt keskustelut velallisen kanssa raportoidaan Visman saatavien hallinnan järjestelmään. Yritys A on reaaliajassa tietoinen tehdyista toimenpiteistä. Velallinen maksaa saatavan kokonaisuudessaan ja onnistuneesta kansainvälisestä perinnästä peritään 10 % provisio kertyneestä saatavasta.

Tarvitsetko apua perintään?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää perintään liittyvistä palveluistamme!

Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä