Miksi Visman huomautus- ja perintäpalvelu kannattaa liittää Visma Tampuuriin?

Helppokäyttöinen

Tampuuri sekä huomautus- ja perintäpalvelu ovat molemmat Visman tarjoamia palveluja ja ne toimivat saumattomasti yhdessä. Asioit siis vain yhden palveluntarjoajan kanssa.

Resurssien säästö

Huomautus- ja perintäpalvelu vähentää yritykseltä saatavien hallintaan kuluvaa aikaa. Me hoidamme laskujen maksuvalvonnan, maksuneuvottelut ja perinnän yhtiönne puolesta.

Tehokas prosessi

Huomautus- ja perintäpalvelun avulla laskujen maksuajat lyhenevät ja luottotappiot vähenevät. Yhtiönne käyttöön jää enemmän rahaa.

Vankka kokemus

Vismalla on vankka kokemus taloyhtiöiden talouden hallinnasta sekä huomautus-, perintä- ja lakiasioista. Toimimme taloyhtiön ja isännöitsijän kumppanina sekä lainopillisena ohjaajana.

Yksinkertaisen hinnoittelu

Visman huomautus- ja perintäpalvelussa ei ole lainkaan kiinteitä ylläpito- tai avauskustannuksia – maksat vain palveluun siirrettyjen laskujen määrän mukaisesti.

Taloyhtiölle ja isännöitsijälle:

Visman huomautus- ja perintäpalvelun avulla taloyhtiö tai isännöitsijä voi keskittyä täysipainoisesti omaan toimintaansa ja jättää saatavien hallintaan liittyvät toimenpiteet, kuten osakkaiden tai vuokralaisten maksusuorituksien seurannan ja maksuhäiriöihin reagoimisen, huomautus- ja perintäpalvelun hoidettavaksi. Palvelumme vapauttaa taloyhtiön ja isännöitsijän resursseja, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja pienentää luottotappioriskiä.

Miten saan Visman huomautus- ja perintäpalvelun käyttöön?

Visman huomautus- ja perintäpalvelun käyttöönotto on helppo prosessi Visma Tampuurin asiakkaille. Käyttöönoton eteneminen vaihtelee hieman sen mukaan, onko asiakkaalla ollut aiemmin käytössään perintäpalvelua. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää palvelusta ja sen käyttöönotosta.

Ota yhteyttä

Lue lisää aiheesta maksuttomista asiantuntijamateriaaleista:

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Tehokkaan yritysperinnän suunnittelu

Tehokkaalla perinnällä varmistat hyvän tuloksen yrityksellesi. Tästä oppaasta saat apua B2B perintäprosessin selkeämpään hahmottamiseen ja onnistuneeseen toteuttamiseen.

Lataa opas

Perintätutkimus

Tutkimuksessa selvitettiin perintäkäytäntöjä sekä velalliskokemusta. Tulokset kertovat mm. miten perinnän automatisointi ja sähköistäminen vaikuttavat sen onnistumiseen ja mitä velalliset pitävät tärkeänä perinnässä.

Lataa tutkimus

Ota yhteyttä

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää huomautus- ja perintäpalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.