Perintätoimisto

Perintä yhteistyökumppanit

Perintäpalvelut suoraan taloushallinto-ohjelmistostasi.

Ota yhteyttä
Taloushallinto-ohjelmat

Perintäpalvelut suoraan taloushallinto-ohjelmistostasi

Visma  perintä- ja huomautuspalvelut ovat valmiina käyttöönotettavaksi useasta eri taloushallinto-ohjelmistosta. Palvelun käyttöönottoa varten et tarvitse erillistä sopimusta, vaan saat palvelut käyttöösi helposti suoraan ohjelmistosta. Yllä näet osan kumppaneistamme. Jos et löydä käyttämääsi ohjelmistoa, ole yhteydessä, niin varmistetaan asia yhdessä!
 

Visman tarjoamat taloushallintoratkaisut

Visman taloushallinnon järjestelmät on kehitetty erilaisten yritysten tarpeisiin ja vaatimuksiin. Seuraavista ohjelmista on valmius lähettää perintä- tai huomautustoimeksiannot hoidettavaksemme.

Visma Fivaldi

VismaFivaldi on kattava talous- ja kiinteistöhallinnon ohjelmisto. Visma Fivaldin myyntireskontrapuolelta on mahdollisuus toimittaa erääntyneet saatavat helposti joko DuettoForte –huomautuspalveluun tai DuettoPro –perintäpalveluun.

Visma L7

Visma L7 on suunniteltu erityisesti urakointiin, energiayhtiöille, teollisuuteen, tukku- ja erikoistavarakauppaan. Visma L7 sisältää kaikki tarvittavat osa-alueet taloushallinnosta toimialojen erikoissovelluksiin ja soveltuu modulaarisuutensa ansiosta laajasti eri kokoluokan yrityksille. Visma L7 ohjelmasta (versio 7.11.) erääntyneiden saatavien hoito alkaa DuettoForte –huomautuspalvelusta.

Visma Netvisor:

Netvisorissa taloushallintoon yhdistyvät johdon raportointi, asiakkuuksien hallinta ja henkilöstöhallinta – kaikki saumattomasti yhdessä järjestelmässä. Ohjelmasta on valittavissa DuettoForte –huomautuspalvelu tai DuettoPro –perintäpalvelu.

Visma Nova:

Visma Novan voit koota haluamistasi moduuleista sellaiseksi kokonaisuudeksi, mikä vastaa yrityksesi tarpeita. Voit ottaa sen ensin käyttöön taloushallinnonjärjestelmänä ja laajentaa sen käyttöä aina kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen. Visma Novasta (versio 8.5 sekä Visma Nova verkkolaskulisenssi) erääntyneiden saatavien hoito alkaa DuettoForte –huomautuspalvelusta.

Visma Passeli:

Visma Passeli Yritys on ohjelmisto, jonka avulla voit hoitaa kaikki niin raha- ja maksuliikenteeseen, taloushallintoon, henkilöstöhallintoon kuin materiaalihallintaankin liittyvät tehtävät. Käyttöturva-asiakkaille ohjelmasta löytyy sekä DuettoForte –huomautuspalvelu että DuettoPro –perintäpalvelu.

Visma Passeli+ Professional on monipuolinen ohjelmisto laskutuksesta perintään asti.

Visma Passeli+ Standard on tehokas ohjelmisto pienen yrityksen tarpeisiin. Ohjelmasta löytyy sekä DuettoForte –huomautuspalvelu että DuettoPro –perintäpalvelu.

Maventa

Maventa on verkkolaskulaskuoperaattorialusta, josta löytyvät sekä DuettoForte –huomautuspalvelu että DuettoPro –perintäpalvelu.

 

Tilitoimistokumppanimme

Toimimme lukuisten tilitoimistojen ja tilitoimistoketjujen kumppanina. Tilitoimisto voi tarjota omille asiakkailleen kattavat ja ammattimaiset saatavienhallinnan palvelut yhteistyössä kanssamme. Räätälöimme laskutus-, huomautus- tai perintäpalveluista juuri tilitoimiston asiakaskunnalle sopivan kokonaisuuden.

Palvelumme ovat valmiina ja helposti käyttöönotettavissa tilitoimistojen yleisimmin käyttämissä taloushallinnon ohjelmistoissa. Tarjoamme myös neuvontapalveluja luotonhallinnan erikoistilanteisiin sekä monipuoliset lakipalvelut yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Azets on pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja.

Auctora

Auctora toimii yrittäjän kumppanina ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua kaikissa yrityksen taloutta ja tulevaisuutta koskevissa asioissa.

Rantalainen

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin ja Taloushallintoliiton auktorisoima kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kattavat ja nykyaikaiset taloushallinnon palvelut.

 

Perintäoppaat

Perinnän pikaopas

Perinnän pikaopas

Tämä perintäopas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle perintä ei ole vielä tullut tutuksi.

Tehokkaan yritysperinnän suunnittelu

Tehokkaan yritysperinnän suunnittelu

Tehokkaalla perinnällä varmistat hyvän tuloksen yrityksellesi. Tästä oppaasta saat apua B2B perintäprosessin selkeämpään hahmottamiseen ja onnistuneeseen toteuttamiseen.

Reklamaatio-opas

Viisi toimintaohjetta, jos asiakkaasi reklamoi

Liiketoiminnassa tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan tilanne, jossa asiakas reklamoi. Tästä oppaasta saat lakimiehemme vinkit reklamaatioiden ennaltaehkäisyyn ja käsittelyyn.

Perintäaiheiset artikkelit Visman blogista:

vismafinancial-blog-mikkomaatta

Lakimuutoksella huomattavia vaikutuksia yritysperintään – automaatiosta entistä tärkeämpää

Talouden kirstunvartijoille eli meille talousihmisille vuosi 2020 jää varmasti mieleen sellaisena, jota emme ole ennen kohdanneet. Budjetointi ja ennustaminen on maaliskuun jälkeen ollut haastavaa, jos ei peräti mahdotonta. Vielä haastavampaa se tulee olemaan vuodelle 2021. Yleinen epävarmuus taloudessa heijastuu suoraan lukuihin. Koska on mahdotonta arvioida, miten koronatilanne kehittyy, on myös mahdotonta ennustaa, miten kauppa tulee käymään. Koronatilanteen lisäksi perintälain väliaikaiset muutokset tuovat oman pähkinänsä purtavaksi.

perinnän mittarit

Yhdistämällä pehmeitä ja kovia perinnän mittareita saat parhaan tuloksen

Mittarit tuovat selkeyttä liiketoimintaan ja auttavat keskittymään oleellisiin asioihin – siis myös saatavien hallintaan ja perintään. Onkin tutkittu, että määrätietoinen mittareiden käyttäminen parantaa merkittävästi perintätulosta ja auttaa vähentämään saatavien hallintaan liittyvien rutiinitöiden määrää (katso tästä koko Visman perintätutkimus). Tässä artikkelissa kerromme siitä, millaisilla mittareilla perinnän onnistumista kannattaa mitata.

Saatavien hallinta 2019

Miten aiot hoitaa yrityksesi saatavien hallintaa vuonna 2019?

Jotta saavien hallintaa voidaan kehittää, tulee sen nykytila tuntea. Erityisesti yrityksissä, joissa saatavien hallintaa ei vielä mitata systemaattisesti, voi tietämys nykytilanteesta olla heikko tai jopa virheellinen. Tässä artikkelissa tarjoamme 6 kysymystä, joiden avulla yritys voi määrittää saatavien hallinnan nykytilansa ja pääsee näin alkuun sen mittaamisessa.

Haluatko vähentää perinnän tarvetta tulevaisuudessa?

Laskutuspalvelu ennaltaehkäisee ja vähentää perinnän tarvetta. Laskutuspalvelu on integroitavissa lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa!
 

Tarvitsetko apua perintään?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää perintään liittyvistä palveluistamme!

Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi