Perintätoimisto

Sähköinen ePerintä

Sähköisen ePerinnän käyttöönotto kotiuttaa saatavasi peräti 6,6 päivää nopeammin.

Ota yhteyttä

Sähköinen perintä

 

Sähköisen saatavien hallinnan koko ketju käytössäsi

 

Sähköinen ePerintä kotiuttaa rahasi nopeasti

Visma on sähköisen perinnän edelläkävijä. Perintäpalveluumme kuuluu sähköinen ePerintä, joka kotiuttaa rahasi nopeasti ja varmasti. Saamme perintäkirjeet perille verkkolaskumuodossa aina, kun vastaanottajalla on käytössään verkkolaskuosoite.

Sähköinen verkkolaskuperintä ei aiheuta erillisiä toimenpiteitä asiakkaallemme. Teemme verkkolaskuosoitetarkistuksen aina automaattisesti asiakkaamme puolesta. Perintäkirje menee verkkolaskumuodossa perille keskimäärin 1-2 päivää nopeammin kuin normaalina kirjepostina. Sähköisen ePerinnän käyttöönotto kotiuttaa saatavasi peräti 6,6 päivää nopeammin kuin perinteisellä tavalla aloitettu perintämalli.

 

eHuomautus nopeuttaa saatavien kiertoa heti laskun eräännyttyä

eHuomautus on sähköinen maksumuistutus erääntyneestä laskusta. eHuomautuksella pystyt välttämään paperipostin hitauden ja osana luottomyynnin ketjua se nopeuttaa maksujen kertymistä tilillesi. eHuomautus on palveluvalikoimamme uusin tulokas.

 

Sähköinen perintä takaa Sinulle reaaliaikaisen näkymän toimeksiantoihisi

Sähköisen perinnän hyötyihin kuuluu reaaliaikainen ja läpinäkyvä seuranta toimeksiantoihisi. Duetto on oma SaaS -palvelu, jossa perintä- ja lakiasiantuntijamme työskentelevät. Asiakkaanamme saat reaaliaikaisen näkymän toimeksiantoihisi Duetto -asiakasliittymämme kautta ja kaikki tieto on aina ajan tasalla. Dueton kautta sinulla on aina halutessasi mahdollisuus tarkistaa toimeksiantojesi tilanne, tutustua yksittäisen toimeksiannon muistiotietoihin tai raportteihin perinnän tehokkuudesta.

Pystyt myös itse hallinnoimaan toimeksiantojasi ja halutessasi osallistumaan toimeksiantojen hoitoon. Toimeksiantojen lähetys on helppoa ja voit halutessasi asioida asiaasi hoitavan asiantuntijan kanssa suoraan Duetto -asiakasliittymän kautta.

 

Sähköinen perintä palvelee asiakastasi 24/7

Sähköinen perintä sisältää myös asiakkaasi palvelua netin kautta. Maksuhelposti.fi -palvelu on on turvallinen maksamisen palvelukanava, joka on huomautus- tai perintäkirjeen saaneelle avoinna aina. Palvelussa voi tehdä maksusuorituksen ja tarvittaessa sopia lisämaksuajasta, antamiesi rajojen puitteissa. Tieto palvelussa tapahtuneesta maksusta varmistuu heti maksun tapahduttua Duetto -asiakasliittymämme kautta.

 

Rahasuoritukset kassaasi viitteellisellä tilityksellä

Sähköisen perinnän palveluketjun kruunaa viitteellinen tilitys laskukohtaisilla viitteillä. Tilitys tehdään päivittäin. Viitteellinen tilitys takaa sen, että Sinun aikaasi ei kulu manuaalisiin suoritusten kohdistuksiin.

 

Sähköisen perinnän hyödyt:

  • Helppo toimeksiantojen lähetys

  • Reaaliaikainen näkymä toimeksiantoihisi

  • Halutessasi omatoiminen perintäasioiden hallinnointi ja hoito

  • Perintäkirje perille 1-2 päivää nopeammin

  • Turvallista nettipalvelua asiakkaallesi maksuhelposti.fi -palvelussa

  • Tilitykset laskukohtaisilla viitteillä päivittäin

  • Hyödyt aina uusimmasta tekniikasta ja jatkuvasta tuotekehityksestä

 

Ota sähköinen perintä käyttöön!

Sähköinen perintä on valmiina näissä taloushallinnon ohjelmistoissa. Saat sähköisen perinnän käyttöösi myös rekisteröitymällä

Tarvitsetko apua perintään?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää perintään liittyvistä palveluistamme!

Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi