Perintäpalvelut tilitoimistoille

Tilitoimisto tarvitsee luotettavan ja osaavan perintäkumppanin.

Ota yhteyttä

Visma  tarjoaa asiantuntevat perintäpalvelut tilitoimistoille

Visma palvelee suurta joukkoa erikokoisia tilitoimistoja ja tilitoimistojen asiakaskuntaa. Olemme osaava ja luotettava perintäkumppani, jota tilitoimistot suosittelevat omille asiakkailleen. Tilitoimiston asiantuntijoille tarjoamme nopeat neuvontapalvelut sekä perintä- että lakiasioissa. Sähköiset työkalut säästävät työaikaa.

Monelle tilitoimiston asiakkaana olevalle yritykselle perintä voi olla vierasta. Teimme tiedottamisen ja keskustelun avuksi saatavienhallinnan oppaan tilitoimistoille. Oppaan tietojen avulla tilitoimiston asiantuntija voi kehittää omia tietojaan perinnästä. Oppaassa on mukana perinnän suunnittelukaavio.

Tilitoimisto tarvitsee luotettavan ja osaavan perintäkumppanin

Tilitoimisto on tyypillisesti yritykselle pitkäaikainen ja tärkeä kumppani. Yhteistyö perustuu luottamukseen ja luotettavuutta vaaditaan myös tahoilta, joita tilitoimisto suosittelee asiakkailleen.

Visma on kokenut ja luotettava perintäalan moniosaaja. Tarjoamme tilitoimistolle laajan valikoiman perintäpalveluita ja niihin liittyvää lakiasioiden erityisosaamista. Olemme edelläkävijä saatavienhallinnan sähköisissä palveluissa ja olemme kehittäneet palveluumme useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka palvelevat erityisesti tilitoimistoja.

Perintäpalvelun hyötyjä tilitoimistoille

Master-tunnuksella tilitoimiston asiantuntija voi yhdellä tunnuksella hoitaa ja hallinnoida useiden asiakasyritystensä asioita. Samaan aikaan tilitoimiston asiakkaalla voi olla oma tunnuksensa, jolloin molemmilla tahoilla on täysin reaaliaikainen näkymä toimeksiantoihin. Autamme tilitoimiston asiakkaana olevaa yritystä tehostamaan myyntisaamistensa kiertoaikaa ja toimimme tilitoimiston neuvonantajana luotonhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Perintäpalvelumme on integroitu taloushallinnon ohjelmistoihin, joita tilitoimistoissa yleisimmin käytetään. Tämä mahdollistaa erittäin helpon ja nopean tavan toimeksiantojen lähettämiseen. Tilitoimistossa säästyy työaikaa ja toimeksiannot siirtyvät perintään juuri oikeilla tiedoilla.

Perinnästä kertyneet suoritukset tilitämme päivittäin laskukohtaisilla viitteillä suoraan reskontraan. Tilitoimistossa ei tarvitse käyttää aikaa manuaalisiin kohdistuksiin.

Lakimiehemme ovat erikoistuneet saatavienhallinnan asioihin. Pystymme auttamaan myös yhtiöoikeudellisissa lakiasioissa. Lakimiestemme apu on käytettävissä sekä tilitoimiston asiantuntijoille että heidän asiakkailleen. Lakipalveluistamme saat maksuttoman alkuneuvottelun.

Tarjoamme lisäksi paljon maksutonta koulutusta perinnästä. Järjestämme säännöllisesti perintäwebinaareja, joiden sisältö sopii sekä tilitoimistoille että tilitoimiston asiakaskunnalle. Luotonhallinnan kehittäminen, tiedonjakaminen sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme neuvonta on meille tärkeää.

Tarvitsetko apua perintään?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää perintään liittyvistä palveluistamme!

Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

 

Huom! Mikäli sait meiltä laskun tai perintäkirjeen, olethan yhteydessä puhelimitse 02 4808 8000 tai lomakkeella osoitteessa maksuhelposti.fi.

Laskuihin tai maksamiseen liittyvät yhteydenotot eivät välity eteenpäin tämän lomakkeen kautta.