Visma Payroll -tukipalvelut – apunasi veloituksetta

Monipuoliset sovellustuen kanavat ovat apunasi Visma Payrolliin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa

Visma Payrollin asiakkaana saat käyttöösi kattavat tukipalvelut

Ohjelmiston käytön pitää olla mahdollisimman vaivatonta, jotta sinä pystyt keskittymään olennaiseen. Välillä matkaan saattaa kuitenkin tulla mutkia, ja siksi tarjoamme Payrollin asiakkaille tukea monikanavaisesti ja veloituksetta. Pyrimme vastaamaan kysymykseesi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Kehitämme myös toimintaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti NPS-kyselyillä, jonka keskiarvo ensimmäisellä vuosipuoliskolla 2021 oli +86.

Tarjoamme sovellustukea monikanavaisesti muun muassa Visma Community -käyttäjäyhteisössä – perinteistä sähköposti- ja puhelintukea unohtamatta.

 Visma Payroll ja Visma Community

Visma Community -käyttäjäyhteisö

Selaa sisältöjä, jaa tietoa ja osallistu keskusteluun.

Suositusta käyttäjäyhteisöstä löydät asiakastuen, ajankohtaiset tiedotteet sekä käyttöoppaat. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on hyödynnettävissäsi ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kysyä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin sekä tilata aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiin.

Siirry Communityyn »
Tutustu Communityn ohjeistukseen »

Visma Payroll Puhelin- ja sähköpostituki

Puhelin- ja sähköpostituki

Kiireellisiin yhteydenottoihin ja vaikeasti selitettäviin asioihin.

Puhelintuki tarjoaa apua akuuttiin tarpeeseen. Halutessasi voit hyödyntää myös kiiteltyä takaisinsoittopalveluamme, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun asiantuntija vapautuu.

Sähköpostitse saapuviin tukipyyntöihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit lähettää tukipyynnön myös kätevästi asiakasportaalin kautta.

 Visma Payroll Asiakasportaali

Asiakasportaali

Asiakasportaali on sähköinen yhteydenottokanava, jonne voit kirjata tukipyyntösi liitteineen. Jos olet Payrollin pääkäyttäjä, pääset myös selaamaan kaikkia yrityksesi aiempia tukipyyntöjä vastauksineen.

Kirjaudu tai rekisteröidy asiakasportaaliin »

hipsut-valkoinen.png

Asiakaskohtaamisista ja rakentavista keskusteluista jää hyvä mieli: yhdessä asiakkaiden ja loistavan tiimin kanssa voimme rakentaa entistä sujuvampaa palvelua ja parempaa ohjelmistoa.

Katja Hakala
Visma Software

Lue blogikirjoitus