Sähköinen palkkalaskelma tarjoaa hyötyjä sekä
palkansaajalle että -maksajalle

Visma Payrollissa muodostettujen palkkalaskelmien välittäminen palkansaajalle onnistuu tehokkaasti, täsmällisesti ja tietoturvallisesti. Sähköinen palkkalaskelma on mahdollista toimittaa palkansaajalle joko verkkopalkkana tai mobiilipalkkalaskelmana. Toimitustapa voidaan valita henkilötasolla.

64_data_export.png

Sähköiset palkkalaskelmat nopeuttavat palkkahallinnon prosesseja

64_send_invoice.png

Tietoturvallinen, tehokas, taloudellinen ja ekologinen tapa toimittaa palkkalaskelmat

64_end_user.png

Palkkalaskelmat pysyvät tallessa, ja ovat palkansaajan nähtävillä ajasta tai paikasta riippumatta

Aloita Visma Payrollin maksuton kokeilu!

Tutustu Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmaan 14 päivän ajan. Veloitukseton koekäyttö ei vaadi luottokorttitietoja eikä sido sinua mihinkään.

Aloita koekäyttö » 

Valitse sopivin tapa toimittaa sähköiset palkkalaskelmat

 

Verkkopalkka palkansaajan verkkopankkiin

Verkkopalkka on helppo, turvallinen ja tuttu tapa toimittaa palkkalaskelmat Payrollista suoraan palkansaajan verkkopankkiin sähköisessä muodossa.

Palkkalaskelmat ovat nähtävissä palkansaajan verkkopankissa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Palkkalaskelmat ovat aina saatavilla ja ne voi tarvittaessa myös tulostaa suoraan verkkopankista.

payroll_sahkoinen_palkkalaskelma_300x300.png

 

Mobiilipalkka_Sovellus_Payroll_Crop.png

 

Palkkalaskelmat kätevästi mobiilisovellukseen

Voit välittää palkkalaskelmat palkansaajille myös suoraan mobiilisovellukseen. Visma Employee -mobiilisovelluksen avulla palkkalaskelmat kulkevat aina mukana ja palkansaaja voi tarkistaa palkkalaskelmat missä ja milloin tahansa.

Mobiilipalkkalaskelmat välitetään samalla myös Visma.net Payslip -palveluun, jota voi käyttää selaimen kautta. Yksillä ja samoilla tunnuksilla palkansaaja voi käyttää kumpaa palvelua tahansa. Mobiilipalkkalaskelma on kätevä vaihtoehto esimerkiksi ulkomaalaisille työntekijöille, joilla ei ole verkkopalkkaan vaadittavaa suomalaista verkkopankkia.

Kokeile maksutta 14 päivää 

Koekäyttötunnusten avulla pääset tutustumaan Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmaan – ilman sitoutumista.

Aloita koekäyttö »