Palkan­laskennan perustietojen hallinta

Visma Payrollin avulla palkanlaskennan perustietojen hallinta ja ajantasalla pitäminen käy sujuvasti

Ota yhteyttä

Hallitse ja ylläpidä palkanlaskennan perustietoja tehokkaasti

Visma Payrollin avulla palkanlaskennan perustietojen, kuten palkkalajien sekä henkilö- ja työsuhdetietojen hallinta käy sujuvasti. Perustietojen ollessa ajan tasalla koko palkanlaskentaprosessi tehostuu ja laskenta toimii oikein. Perustietojen ja -määritysten avulla saat myös tarkkaa ja ajantasaista tietoa yrityksesi kirjanpitoon ja raportointiin. Perustietoja voidaan siirtää sujuvasti HR- tai taloushallinnon järjestelmästä palkanlaskentaohjelmaan. Apunasi ovat myös keskiansiolaskenta, palkankorotusajot ja verokorttitietojen siirrot.

64_edit_content.png

Tiliöintisäännöt ja seurantakohdemääritykset mahdollistavat palkkatapahtumien tarkan raportoinnin yrityksesi kirjanpitoon

64_HR.png

Käytössäsi ovat kattavat näkymät henkilö-, palkka- ja työsuhdetietoihin sekä historiatietoon

64_case_system.png

Monipuoliset toiminnot, kuten mallipohjakäsittely, KTA-laskenta, palkankorotusajot ja verokorttien suorasiirrot

Haluatko kuulla lisää Visma Payrollista? Ota yhteyttä!

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta löydät kaiken olennaisen, mitä palkanlaskennassa tarvitset.

Ota yhteyttä 

Monipuolisia toimintoja palkkojen määrittelyyn

Visma Payroll mahdollistaa joustavat palkkalaji- ja palkkatunnusmääritykset sekä laskentakaavojen käytön. Laskentakaavojen avulla voidaan ohjata mm. palkkalajin á-hinnan määräytymistä.

Palkkatietojen päivityksessä apunasi ovat mm. palkankorotusajo ja keskiansiolaskenta, joiden avulla voit päivittää tietoja niin yksittäisille henkilöille, kuten myös erilaisiin ryhmittelyihin perustuen. Payrollin mallipohjakäsittely auttaa tietojen pitämisessä ajan tasalla, esimerkiksi vuosittain muuttuvien arvojen osalta. Järjestelmässä olevien oletusmallipohjien lisäksi voit laatia itsellesi tarpeellisia mallipohjia.

Palkkalajit_Payroll.png

 

Työntekijätietojen ylläpito

Visma Payrollissa voit ylläpitää monipuolisia henkilö- ja työsuhdetietoja ja tiedot on helppo pitää ajan tasalla. Voit määritellä myös omia lisätietokenttiä, joiden tietoja voidaan hyödyntää esim. laskentakaavoissa. Henkilön taakse voidaan määritellä myös seurantakohdejakoja, joiden avulla voit jakaa kustannuksia tarkemmalla tasolla. Työntekijätietojen lisäksi voit porautua historiatietoihin, esim. palkka- ja työsuhdehistoriaan sekä henkilöiden lomapäiväkertymiin lomavuosittain.

Henkilötiedot_Payroll.png

 

Tehokkaita toimintoja perustietojen ylläpitoon

Minimoi manuaalisen työn määrää palkankorotusajojen, KTA-laskennan sekä mallipohjakäsittely avulla.

 

Palkankorotusajot

Työntekijöiden palkkatietoja voidaan päivittää kätevästi palkankorotusajolla. Korotusajo voidaan tehdä erilaisilla rajauksilla, esim. maksuryhmiin perustuen. Palkankorotusajo voi perustua esimerkiksi kiinteään arvoon tai prosenttikorotukseen sekä näiden yhdistelmään. Kun laskenta on suoritettu, palkankorotustuloste tuodaan esikatseluun, jonka jälkeen uudet arvot ovat päivitettävissä valituille henkilöille.

 

Korotusajo_Payroll_small.png

 

KTA-laskenta

Keskiansiolaskennalla voit laskea esimerkiksi keskituntipalkan. Keskiansiolaskennassa ohjelma laskee henkilöiden keskiansiot annettujen määritysten mukaan. Laskennan tuloksena henkilöiden palkkatekijöihin päivittyvät keskiansiohinnat halutusta päivästä alkaen. Lisäksi Payroll mahdollistaa erilaisia kta-laskentasääntöjä, joiden määrittely on varsin helppoa. Keskiansiolaskennan määrityksiä voi olla käytössä myös useita yrityksesi tarpeista riippuen.

 

Mallipohjakäsittely

Payrollin mallipohja sisältää palkanlaskennan perustiedot, joita tarvitaan järjestelmän käytössä. Ohjelmassa on valmiina vaihtoehtoisia mallipohjia. Lisäksi voit ottaa käyttöön omia, muokattavia mallipohjia, jotka ovat hyödynnettävissä myös muissa yrityksissä, joissa hoidat palkanlaskentaa. Tällöin saat kopioitua samat perusasetukset (esim. palkkalajimääritykset) useampaan yritykseen. Myös vuosittain muuttuvien tietojen ja arvojen päivittäminen mallipohjasta on mahdollista.

Tutustu Visma Payrollin ominaisuuksiin!

Visma Payroll on joo 500 suomalaisen yrityksen käyttämä palkanlaskentaohjelma. Ota yhteyttä ja kuule lisää ohjelman ominaisuuksista.

Ota yhteyttä