Palkkatapahtu­mien käsittely ja palkanmaksu

Visma Payrollilla varmistat palkkatapahtumien paikkansa pitävyyden ja täsmällisen palkanmaksun

Ota yhteyttä

Palkkatapahtumien täsmällinen käsittely ja maksatus suoraan järjestelmästä

Hoida palkkojen käsittely ja maksu ketterästi. Visma Payrollissa palkkatapahtumia voidaan syöttää järjestelmään manuaalisesti tai massakäsittelyn avulla, muodostaa vakio- ja poissaolotapahtumista tai lukea muiden järjestelmien tuottamasta csv-tiedostosta palkka-ajoon.

Visma Payroll tekee laskentaa sitä mukaa, kun tapahtumia ja muutoksia jaksolle syntyy. Palkanmaksu onnistuu pankkiohjelman avulla ja palkkalaskelmien toimitus palkansaajalle joko verkkopalkka- tai mobiilipalkkalaskelman kautta.

64_eInvoice_1.png

Payroll automatisoi ja tehostaa palkkajaksojen ja -tapahtumien käsittelyä

64_time_reporting.png

Järjestelmä kertoo aina palkkojen reaaliaikaisen tilanteen

64_payment.png

Hoida palkkojen maksatus suoraan järjestelmästä, integroidun pankkiohjelman kautta

Haluatko kuulla lisää Visma Payrollista? Ota yhteyttä!

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta löydät kaiken olennaisen, mitä palkanlaskennassa tarvitset.

Ota yhteyttä 

Palkkajaksojen määrittely ja palkkatapahtumien muodostaminen

Visma Payrollin maksuryhmäkohtaiset palkkajaksot on mahdollista määritellä etukäteen ja ne voidaan luoda automaattisesti haluttuna ajankohtana.

Palkkatapahtumien muodostamiseen on käytettävissä useita eri vaihtoehtoja: Palkkatapahtumia voidaan muodostaa vakio- ja poissaolotapahtumista tai tuomalla tapahtumia muista järjestelmistä. Voit myös tallentaa yksittäisiä tapahtumia tai tuoda tapahtumia massalisäyksen kautta, joka mahdollistaa palkkatapahtuman lisäämisen valituille henkilöille massatoimintona. Järjestelmä huomioi ja tekee laskentaa sitä mukaa, kun tapahtumia ja muutoksia jaksolle syntyy.

Visma Payrollin reaaliaikainen laskenta näyttää palkkojen ajantasaisen tilanteen, myös kirjanpitovientien osalta. Voit tarkastella raportteja myös avoimilta jaksoilta.

Palkkajakso_Payroll.png

Hoida palkanmaksu sujuvasti ja täsmällisesti

Palkkojen maksatus hoituu nopeasti ja helposti joko Payrolliin integroitujen pankkiohjelmien välityksellä tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää SEPA-maksuaineistoa, mikäli käytössäsi oleva pankkiohjelma ei ole integroitu.

Palkanmaksun yhteydessä toimitettavat palkkalaskelmat on kätevä toimittaa sähköisesti ja tietoturvallisesti verkkopalkka- tai mobiilipalkkalaskelmina. Mobiilipalkkalaskelma on kätevä vaihtoehto esimerkiksi ulkomaalaisille työntekijöille, joilla ei ole verkkopalkkaan vaadittavaa suomalaista verkkopankkia.

Maksatus_Palkkalaskelmat_Payrol.png

Tutustu Visma Payrollin ominaisuuksiin!

Visma Payroll on joo 500 suomalaisen yrityksen käyttämä palkanlaskentaohjelma. Ota yhteyttä ja kuule lisää ohjelman ominaisuuksista.

Ota yhteyttä