Palkka­raportointi ja viranomais­ilmoitukset

Visma Payrollilla hoidat palkkaraportoinnin ja viranomaisilmoitukset tehokkaasti

Ota yhteyttä

Hoida raportointi ja viranomaisilmoitukset tehokkaasti

Visma Payrollin avulla käytössäsi on kattavat työkalut reaaliaikaiseen raportointiin. Käytettävissäsi ovat monipuoliset ja selkeät palkkaraportit, joiden avulla saat tietoa yrityksen palkkakustannuksista, lomapalkkavelasta ja poissaoloista. Voit tuottaa ajantasaista tietoa myös yrityksen taloushallintoon ja sisäiseen laskentaan. Lisäksi hoidat viranomaisraportoinnin, mm. tulorekisteri-ilmoittamisen, sähköisesti ja reaaliaikaisesti suoraan järjestelmästä.

64_eInvoice.png

Payrollin palkkaraportointi on aina tilanteen tasalla ja voit tehdä raportointia myös avoimilta palkkajaksoilta

64_customer_reports2.png

Porautumis- ja hakutoimintojen avulla tarkastelet raportteja yksityiskohtaisesti

64_database_setup.png

Viranomaisraportoinnissa apunasi on automatiikkaa, joka poistaa välivaiheita ja viiveitä

Haluatko kuulla lisää Visma Payrollista? Ota yhteyttä!

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta löydät kaiken olennaisen, mitä palkanlaskennassa tarvitset.

Ota yhteyttä 

 

Monipuolinen raportointi päätöksenteon tukena

Monipuolisen ja selkeän raportoinnin avulla saat tietoa mm. palkanlaskennan perustiedoista, yrityksen palkkakustannuksista, lomapalkkavelasta ja poissaoloista. Voit tarkastella palkkakirjauksia seurantakohteittain, huomioiden myös palkkojen sivukulut.

Lomaraportoinnilla saat näkyvyyttä työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen lomapalkkavelkaan. Lomapalkkavelkaraporttiin tulostuu maksamattomat lomapalkat ja -rahat, perustuen Payrollin poissaolorekisterin tietoihin. Raportti näyttää ajantasaisen lomapalkkavelan tilanteen.

Raportit_Payroll.png

Tyonantajan_erillisilmoitus_Payroll_Crop1.PNG

Tehokasta viranomais­raportointia automaation avulla

Visma Payrollin avulla hoidat viranomaisraportoinnin tehokkaasti ja reaaliaikaisesti suoraan järjestelmästä. Tulorekisteriin lähetettävien ilmoitusten käsittely helpottuu, kun tiedot välitetään suoraan rajapinnan kautta, ilman manuaalisia välivaiheita ja viiveitä. Myös poissaolotietojen raportointi Tulorekisteriin onnistuu Payrollin kautta.

Visma Payrollista on mahdollista tuottaa myös eri toimialavaatimusten mukaiset EK-tilastoihin toimitettavat palkkatiedusteluraportit. Ohjelma tukee sekä kuukausittaista että neljännesvuosittaista raportointia.

 

Monipuoliset toiminnot helpottavat raporttien tarkastelua

Visma Payrollin palkkaraportointi sisältää toimintoja, joiden avulla tietojen tarkastelu on nopeaa ja helppoa; hyödynnä haku- ja porautumistoimintoja, lajittele sarakkeiden sisältöä eri järjestykseen tai poraudu tapahtumatasolle saakka. Voit myös tulostaa raportteja eri formaateissa (pdf, xlsx) tarpeidesi mukaan.

payroll_palkkaraportointi_viranomaisilmoitus_300x300.png

Tutustu Visma Payrollin ominaisuuksiin!

Visma Payroll on joo 500 suomalaisen yrityksen käyttämä palkanlaskentaohjelma. Ota yhteyttä ja kuule lisää ohjelman ominaisuuksista.

Ota yhteyttä