Palkanlaskenta­ohjelma

Visma Payroll -palkalaskentaohjelma soveltuu mainiosti erilaisiin palkanlaskennan tarpeisiin. Selkeä ja helppokäyttöinen ohjelma varmistaa sujuvan palkanlaskentaprosessin.

Ota yhteyttä

Palkanlaskentaohjelma niin kevyempiin kuin vaativampiinkin palkanlaskennan tarpeisiin

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelma taipuu sujuvasti erilaisiin tarpeisiin; järjestelmä tarjoaa työkalut aina simppelistä palkanlaskennasta monimutkaisempiin tapauksiin. Payroll soveltuu eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille. Se sopii mainiosti myös tilitoimistojen käyttöön.

64_send_invoice.png

Keventää palkanlaskennan prosesseja ja vähentää manuaalisia vaiheita automaation avulla

 64_end_user.png

Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa useampi eri kieliversio

64_edit_content.png

Payroll taipuu yrityksesi palkanlaskennan tarpeiden mukaan

Ohjelma, joka varmistaa sujuvan palkanlaskenta­prosessin

Visma Payrollissa hoidat sujuvasti niin palkanlaskennan perustietojen hallinnoinnin kuin palkanlaskennan koko prosessin – aina jaksojen avauksesta maksatukseen, kirjanpitoon ja raportointiin saakka. Hyödynnät automatiikkaa esimerkiksi palkkajaksojen luonnissa, sähköisten palkkalaskelmien toimittamisessa sekä tulorekisteriraportoinnissa.

Payroll_2_678x452.png

 

 Yleiskuva_Payroll_Crop.png

 

Selkeä ja helppokäyttöinen

Visma Payroll on selainpohjainen järjestelmä, joten se on käytettävissä missä ja milloin haluat. Käytössäsi on aina uusin versio – voit siis unohtaa päivityshuolet!

Visma Payrollin käyttö on sujuvaa. Ohjelman haku- ja porautumistoiminnot niin käyttöliittymässä kuin raporteilla helpottavat palkanlaskijan työtä. Jos kohtaat pulman, löydät käyttöohjeet suoraan järjestelmästä. Payrollin käyttökieli on valittavissa käyttäjäkohtaisesti, tuettuja kieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

 

Palkanlaskenta­ohjelma, joka taipuu yrityksesi tarpeisiin

Visma Payroll on joustava ja tarpeisiisi muokattava palkanlaskentaohjelma. Ohjelma mahdollistaa yleisimpien toimialojen vaatimusten mukaisten määrittelyjen toteuttamisen. Määritykset ovat muokattavissa, mikäli tarvitaan niistä poikkeavia yritys- tai alakohtaisia sääntöjä. Voit myös hyödyntää taulukkopalkkamalleja sekä laskentakaavoja henkilöiden palkkatietojen muodostamiseen.

Lue lisää palkanlaskennan perustietojen hallinnasta »

 

Payroll_1_678x452.png

Haluatko kuulla lisää Visma Payrollista? Ota yhteyttä!

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta löydät kaiken olennaisen, mitä palkanlaskennassa tarvitset.

Ota yhteyttä 

Monipuolinen palkanlaskenta­ohjelma

Visma Payrollissa hoidat sujuvasti niin palkanlaskennan perustietojen hallinnoinnin kuin palkanlaskennan koko prosessin – aina jaksojen avauksesta maksatukseen, kirjanpitoon ja raportointiin saakka.

 

payroll_perustietojenhallinta_300x300.png

Perustietojen
hallinta

Määrittele palkanlaskennan perustiedot, kuten palkkalaji- ja palkkatunnukset sekä laskentasäännöt tehokkaasti. Ylläpidä sekä seuraa henkilö- ja työsuhdetietoja.

Lue lisää »

payroll_lomalaskenta_300x300.png

Lomalaskenta ja poissaolokäsittely

Hallinnoi ja seuraa työntekijöiden poissaoloja, lomakertymiä sekä yrityksesi lomapalkkavelkaa. Hyödynnä yleisimpiä lomakertymäsääntöjä, sekä määrittele sääntöjä omien tarpeidesi mukaan.

Lue lisää »

payroll_palkanmaksu_300x300.png

Palkkatapahtumien käsittely ja palkanmaksu

Muodosta palkkatapahtumia vakio- ja poissaolotapahtumista, manuaalisesti, massakäsittelynä tai muiden järjestelmien csv-tiedostosta. Hoida maksatus suoraan järjestelmästä.

Lue lisää »

payroll_palkkaraportointi_viranomaisilmoitus_300x300.png

Palkkarapotointi ja viranomaisilmoitukset

Palkkaraportointi tarjoaa monipuolista tietoa yrityksesi palkkakustannuksista, lomapalkkavelasta ja poissaoloista. Viranomaisraportointi tapahtuu reaaliaikaisesti suoraan järjestelmästä.

Lue lisää »

payroll_sahkoinen_palkkalaskelma_300x300.png

Sähköinen palkkalaskelma

Toimita palkkalaskelmat palkansaajalle verkkopalkkana tai mobiilipalkkalaskelmana – tietoturvallisesti ja sujuvasti. Voit valita toimitustavan työntekijäkohtaisesti.

Lue lisää »

Tutustu Visma Payrollin ominaisuuksiin!

Visma Payroll on joo 500 suomalaisen yrityksen käyttämä palkanlaskentaohjelma. Ota yhteyttä ja kuule lisää ohjelman ominaisuuksista.

Ota yhteyttä 

Kaipaatko vinkkejä palkanlaskentaohjelman hankintaan? – Tutustu maksuttomaan oppaaseen!

Opas palkanlaskentaohjelman hankintaan tarjoaa tietoa pohdintojen tueksi, kun tarkastelet palkanlaskennan prosesseja ja mietit uuden palkanlaskentaohjelman hankkimista.

Lue ilmainen opas »