Palkanlaskenta­ohjelma

Visma Payroll palkalaskentaohjelma soveltuu mainiosti erilaisiin palkanlaskennan tarpeisiin. Selkeä ja helppokäyttöinen ohjelma varmistaa sujuvan palkanlaskentaprosessin.

Kokeile maksutta 14 päivän ajan!

Palkanlaskentaohjelma niin kevyempiin kuin vaativampiinkin palkanlaskennan tarpeisiin

Visma Payroll palkanlaskentaohjelma taipuu sujuvasti erilaisiin tarpeisiin; järjestelmä tarjoaa työkalut aina simppelistä palkanlaskennasta monimutkaisempiin tapauksiin. Payroll soveltuu eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille. Se sopii mainiosti myös tilitoimistojen käyttöön.

64_send_invoice.png

Keventää palkanlaskennan prosesseja ja vähentää manuaalisia vaiheita automaation avulla

 64_end_user.png

Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa useampi eri kieliversio

64_edit_content.png

Payroll taipuu yrityksesi palkanlaskennan tarpeiden mukaan

Ohjelma, joka varmistaa sujuvan palkanlaskenta­prosessin

Visma Payrollissa hoidat sujuvasti niin palkanlaskennan perustietojen hallinnoinnin kuin palkanlaskennan koko prosessin – aina jaksojen avauksesta maksatukseen, kirjanpitoon ja raportointiin saakka. Hyödynnät automatiikkaa esimerkiksi palkkajaksojen luonnissa, sähköisten palkkalaskelmien toimittamisessa sekä tulorekisteriraportoinnissa.

Payroll_2_678x452.png

 

 Yleiskuva_Payroll_Crop.png

 

Selkeä ja helppokäyttöinen

Visma Payroll on selainpohjainen järjestelmä, joten se on käytettävissä missä ja milloin haluat. Käytössäsi on aina uusin versio – voit siis unohtaa päivityshuolet!

Visma Payrollin käyttö on sujuvaa. Ohjelman haku- ja porautumistoiminnot niin käyttöliittymässä kuin raporteilla helpottavat palkanlaskijan työtä. Jos kohtaat pulman, löydät käyttöohjeet suoraan järjestelmästä. Payrollin käyttökieli on valittavissa käyttäjäkohtaisesti, tuettuja kieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

 

Palkanlaskenta­ohjelma, joka taipuu yrityksesi tarpeisiin

Visma Payroll on joustava ja tarpeisiisi muokattava palkanlaskentaohjelma. Ohjelma mahdollistaa yleisimpien toimialojen vaatimusten mukaisten määrittelyjen toteuttamisen. Määritykset ovat muokattavissa, mikäli tarvitaan niistä poikkeavia yritys- tai alakohtaisia sääntöjä. Voit myös hyödyntää taulukkopalkkamalleja sekä laskentakaavoja henkilöiden palkkatietojen muodostamiseen.

Lue lisää palkanlaskennan perustietojen hallinnasta »

 

Payroll_1_678x452.png

Kokeile palkanlaskentaohjelmaa maksutta 14 päivän ajan!

Tutustu Visma Payroll palkanlaskentaohjelman koekäyttöympäristöön. Veloitukseton kokeilu ei vaadi luottokorttitietoja eikä sido sinua mihinkään.

Aloita koekäyttö » 

Monipuolinen palkanlaskenta­ohjelma

Visma Payrollissa hoidat sujuvasti niin palkanlaskennan perustietojen hallinnoinnin kuin palkanlaskennan koko prosessin – aina jaksojen avauksesta maksatukseen, kirjanpitoon ja raportointiin saakka.

 

payroll_perustietojenhallinta_300x300.png

Perustietojen
hallinta

Määrittele palkanlaskennan perustiedot, kuten palkkalaji- ja palkkatunnukset sekä laskentasäännöt tehokkaasti. Ylläpidä sekä seuraa henkilö- ja työsuhdetietoja.

Lue lisää »

payroll_lomalaskenta_300x300.png

Lomalaskenta ja poissaolokäsittely

Hallinnoi ja seuraa työntekijöiden poissaoloja, lomakertymiä sekä yrityksesi lomapalkkavelkaa. Hyödynnä yleisimpiä lomakertymäsääntöjä, sekä määrittele sääntöjä omien tarpeidesi mukaan.

Lue lisää »

payroll_palkanmaksu_300x300.png

Palkkatapahtumien käsittely ja palkanmaksu

Muodosta palkkatapahtumia vakio- ja poissaolotapahtumista, manuaalisesti, massakäsittelynä tai muiden järjestelmien csv-tiedostosta. Hoida maksatus suoraan järjestelmästä.

Lue lisää »

payroll_palkkaraportointi_viranomaisilmoitus_300x300.png

Palkkarapotointi ja viranomaisilmoitukset

Palkkaraportointi tarjoaa monipuolista tietoa yrityksesi palkkakustannuksista, lomapalkkavelasta ja poissaoloista. Viranomaisraportointi tapahtuu reaaliaikaisesti suoraan järjestelmästä.

Lue lisää »

payroll_sahkoinen_palkkalaskelma_300x300.png

Sähköinen palkkalaskelma

Toimita palkkalaskelmat palkansaajalle verkkopalkkana tai mobiilipalkkalaskelmana – tietoturvallisesti ja sujuvasti. Voit valita toimitustavan työntekijäkohtaisesti.

Lue lisää »

Aloita palkalaskentaohjelman maksuton kokeilu!

Koekäyttötunnusten avulla pääset tutustumaan Visma Payroll palkanlaskentaohjelmaan 14 päivän ajan – ilman sitoutumista.

Aloita koekäyttö » 

Kaipaatko vinkkejä palkanlaskentaohjelman hankintaan? – Tutustu maksuttomaan oppaaseen!

Opas palkanlaskentaohjelman hankintaan tarjoaa tietoa pohdintojen tueksi, kun tarkastelet palkanlaskennan prosesseja ja mietit uuden palkanlaskentaohjelman hankkimista.

Lue ilmainen opas »