Lomalaskenta ja poissaolojen hallinta yhdessä järjestelmässä

Älä hikoile lomalaskennan parissa. Visma Payroll sisältää valmiiksi yleisimmät lomakertymäsäännöt ja voit määritellä sääntöjä tarpeen mukaan lisää. Visma Payrollin poissaolorekisteri auttaa hallinnoimaan lomia ja muita poissaoloja.

64_calendar4.png

Hallinnoi helposti poissaolo- ja lomatietoja poissaolorekisterin kautta

64_vacation.png

Tiedot lomakertymistä pysyvät ajan tasalla ja ovat helposti tarkasteltavissa

64_search_invoice.png

Raportoinnin avulla seuraat työntekijöiden lomia sekä lomapalkkavelkaa

Kokeile Visma Payrollia maksutta!

Tutustu Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmaan 14 päivän ajan. Veloitukseton koekäyttö ei vaadi luottokorttitietoja eikä sido sinua mihinkään.

Aloita koekäyttö » 

Työntekijöiden lomakertymä

Payroll kerryttää lomapäiväsaldoa työntekijälle määritellyn kertymäsäännön perusteella. Poissaolorekisteriin merkityt lomat päivittävät lomasaldoa ja tehdyt lomamerkinnät voidaan generoida tapahtumina palkkajaksoille.

Lomapäiväsaldot ovat nähtävillä sekä henkilön tiedoissa että poissaolorekisterissä. Lomakertymä näkyy myös työntekijän palkkalaskelmalla, mutta tarvittaessa se voidaan piilottaa näkyvistä.

Lomakertyma_Payroll_Crop.png

Poissaolorekisteri poissaolojen hallintaan

Kirjaa lomat, sairauspoissaolot ja muut työntekijän poissaolot Payrollin poissaolorekisteriin. Poissaolotietoja voidaan myös tuoda ulkopuolisesta järjestelmästä.
Voit luoda poissaolorekisterin tiedoista tapahtumia palkkajaksoille ja lisäksi niistä on saatavissa raportti. Ohjelmassa on myös erilliset lomaraportit lomien seurantaa varten.

Poissaolorekisteriin kirjatut poissaolotapahtumat on mahdollista ilmoittaa Tulorekisteriin. Ilmoittaminen on toistaiseksi vapaaehtoista, joten voit itse valita, tehdäänkö poissaolotapahtumien ilmoittamista Tulorekisteriin.

Poissaolo_Payroll.png

 

Lomaraportointi auttaa lomapalkkavelan seurannassa

Lomaraportoinnilla saat näkyvyyden työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen lomapalkkavelkaan. Payrollin lomapalkkavelkaraportti hyödyntää poissaolorekisterin tietoja. Raportilta voidaan myös muodostaa kirjanpitoviennit (csv) taloushallinnon järjestelmää varten.

Lomapalkkavelka_Payroll.png

Aloita maksuton kokeilu

Koekäyttötunnusten avulla pääset tutustumaan Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmaan 14 päivän ajan – ilman sitoutumista.

Aloita koekäyttö »