Visma Payroll palkanlaskentaohjelma

Visma Payroll palkanlaskenta­ohjelma

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta löydät kaiken olennaisen, mitä palkanlaskennassa tarvitset.

Ota yhteyttä

Jo yli 500 suomalaisen yrityksen palkanlaskenta hoidetaan Visma Payrollilla!

Helppokäyttöinen Visma Payroll -palkanlaskenta­ohjelma

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Helppokäyttöinen ja joustava palkanlaskentaohjelma sopii erityisesti pk-yritysten palkanlaskennan ja palkkaraportoinnin tehokkaaseen hoitamiseen.

Haluatko kuulla lisää Visma Payrollista? Ota yhteyttä!

 Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta löydät kaiken olennaisen, mitä palkanlaskennassa tarvitset

Ota yhteyttä

Joustava ja tarpeisiisi muokattava palkanlaskentaohjelma

Visma Payrollin avulla hoidat palkanlaskennan koko prosessin – aina jaksojen avauksesta maksatukseen, kirjanpitoon ja raportointiin saakka. Selkeän ja helppokäyttöisen ohjelman avulla palkanlaskennan perustetojen hallinta onnistuu kätevästi.

Ohjelman automatiikka on apunasi esimerkiksi palkkajaksojen luonnissa, tulorekisteriraportoinnissa sekä sähköisten palkkalaskelmien toimittamisessa. Saat kattavat työkalut reaaliaikaiseen raportointiin – myös viranomaisraportointi onnistuu suoraan järjestelmästä.

Lue lisää Payroll-palkanlaskentaohjelmasta »

 

Joustava ja tarpeisiisi muokattava palkanlaskentaohjelma

 

monipuoliset tukipalvelut ohjelmiston käytön tueksi

 

Asiantuntijamme apunasi

Ohjelmiston käytön pitää olla mahdollisimman vaivatonta – joskus kuitenkin apu voi olla tarpeen. Tarjoamme monipuoliset tukipalvelut ohjelmiston käytön tueksi, monikanavaisesti ja veloituksetta. Asiantuntijoidemme avulla varmistat ohjelmiston tehokkaan käytön sekä täysimääräisen hyödyn. 

Lue lisää tukipalveluista »

Tutustu Visma Payrollin ominaisuuksiin!

Visma Payroll on yli 500 suomalaisen yrityksen käyttämä palkanlaskentaohjelma. Ota yhteyttä ja kuule lisää ohjelman ominaisuuksista.

Ota yhteyttä

Kokemuksia Visma Payrollista

Jo yli 500 suomalaisen yrityksen palkanlaskenta hoidetaan Visma Payrollilla. Vuositasolla ohjelmistolla tehdään noin 100 000 palkkalaskelmaa!

 

finntack logo

Palkanlaskenta on nyt paljon
joustavampaa

"Työn sujuvuuden parantuminen on yllättänyt, kun järjestelmä on niin joustava monissa eri käänteissä. Palkanlaskentaprosessi on myös yksinkertaistunut, kun nyt tiedot voi laittaa suoraan Visma Payrolliin"

Jari Reinikainen
Finn-Tack Ltd

Lue lisää

 

Nespresso® Professional BLACK 210x70.png

Palkanlaskentaan käytetty työaika on puolittunut

"Payrollin myötä palkanlaskentaan käyttämäni aika on pienentynyt ja työ tehostunut. Siinä missä ennen käytin kahden yhtiön palkanlaskentaan lähes koko päivän työaikaa, on palkanlaskentaan käytettävä työaika puolittunut uudessa järjestelmässä."

Sanna Löytönen
Nespresso Professional, Finland

Lue lisää

 

Maksuton opas palkanlaskenta­ohjelman hankintaan

Mietitkö palkanlaskentaohjelman hankintaa? Tästä oppaasta löydät vinkkejä siitä, mitä kannattaa huomioida palkkajärjestelmää hankittaessa sekä millainen on hyvä palkanlaskentaohjelma.

Lue ilmainen opas »