Videoita avuksesi

Videokirjastosta löydät hyödyllisiä ohjeita Passeli Laskutus-ohjelmaan

Ohjeita ohjelman käyttöön

Videoiden avulla voit tutustua ohjelmaan tai hakea käyttövinkkejä. Olethan yhteydessä tekniseen tukeemme, jos et löydä etsimääsi videota. Palvelemme sinua arkisin kello 8-16 numerossa 0600 14 000 (2,97€/min) tai sopimusasiakkaana numerossa 09 3154 2035

Laskun_lahetys_maventalla
Passeli Laskutuksen esittely
Laskutus EsittelyAsiakaskortisto
Nimikekortisto
Käyttöönotto
Laskun luominen
Hyvityslaskun luonti ja kohdistus

Laskun lähetys
Laskun tulostus

Passeli Varmistuspalvelu

Maventan käyttöönotto

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.