Varmistuspalvelun avulla tietosi ovat turvassa

Kahvi kaatui tietokoneen päälle?
Kovalevy hajosi?
Mitä minä nyt teen?


  

Mikä on Passeli Varmistuspalvelu?

Varmistuspalvelu on sopimusasiakkaan etu, jonka avulla kaikki Passeliin syöttämäsi tieto pysyy tallessa ja turvattuna.

Tiettyjen taloushallinnon tietojen säilyttäminen on lain velvoittamaa ja yrityksen vastuulla. Kun tietokoneesi rikkoutuu tai varastetaan, on tietojen tärkeää olla saatavilla.

Tietojen varmuuskopioinnilla varmistat tietojesi saatavuuden myös tulevaisuudessa. Passeli varmuuskopiointipalvelu voidaan halutessa ajastaa toimimaan automaattisesti ja tallentumaan Passelin pilvipalveluun. Voit suojata halutessasi varmistuksesi salasanalla.

Kysy lisää palvelusta

Ajasta ja automatisoi

Varmistus voidaan ajastaa tapahtumaan automaattisesti niin usein kuin haluat (kuitenkin enintään kerran päivässä). Voit halutessasi ottaa varmuuskopion Passelistasi vaikka päivittäin, näin päivän aikana Passeliin syöttämäsi tiedot eivät häviä ikävän tilanteen sattuessa.

Varmistuksen ottaminen ei haittaa ohjelman käyttöä, vaan voit työskennellä varmistuksen aikana aivan normaalisti.

ajastus

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Kokeile Passeli Laskutusta 30 päivää ilmaiseksi.


 

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.