Varaudu ajoissa

Kahvi kaatui tietokoneen päälle?
Kovalevy hajosi?
Tietokoneeni varastettiin?
Mitä minä nyt teen?


  

Mikä on Passeli Varmistuspalvelu?

Varmistuspalvelu on sopimusasiakkaan etu, jonka avulla kaikki Passeliin syöttämäsi tieto pysyy tallessa ja turvattuna.

Tiettyjen taloushallinnon tietojen säilyttäminen on lain velvoittamaa ja yrityksen vastuulla. Kun tietokoneesi rikkoutuu tai varastetaan, on tietojen tärkeää olla saatavilla.

Tietojen varmuuskopioinnilla varmistat tietojesi saatavuuden myös tulevaisuudessa. Passeli varmuuskopiointipalvelu voidaan halutessa ajastaa toimimaan automaattisesti ja tallentumaan Passelin pilvipalveluun. Voit suojata halutessasi varmistuksesi salasanalla.


 

Ajasta ja automatisoi

Varmistus voidaan ajastaa tapahtumaan automaattisesti niin usein kuin haluat (kuitenkin enintään kerran päivässä). Voit halutessasi ottaa varmuuskopion Passelistasi vaikka päivittäin, näin päivän aikana Passeliin syöttämäsi tiedot eivät häviä ikävän tilanteen sattuessa.

Varmistuksen ottaminen ei haittaa ohjelman käyttöä, vaan voit työskennellä varmistuksen aikana aivan normaalisti.

ajastus

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Kokeile Passeli Laskutusta 30 päivää ilmaiseksi.


 

Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.