Raha- ja maksuliikenteen tehokas hallinta

Ajansäästö on suurinta yrityksen jokapäiväisissä töissä. Ajattele, jos voisit puolittaa ajan, jonka käytät päivittäisissä töissäsi. 

Siirry sähköiseen laskutukseen vaivatta.

Laskujen kuorittaminen, tulostaminen ja postittaminen on mennyttä. Verkkolaskujen lähettämiseenkään ei enää tarvita pankin erillistä ohjelmaa. Kaikki hoituu kerralla, yhdellä ohjelmalla.

Kaikki laskut voidaan lähettää suoraan Passelista, juuri siinä muodossa jona asiakkaallasi on valmius niitä vastaanottaa.
- Lähetä-toiminto sähköistää myyntireskontrasi
- Lähetys maksetaan Passeli Poleteilla
- Toiminnolla lähetät laskut paperisena, verkkolaskuna tai sähköpostilla
- Voit seurata laskun lähetyksen onnistumista

Säästä rahaa ja kotiuta saatavat nopeammin lähettämällä laskut verkkolaskuna tai sähköpostilla. Näin asiakkaasi vastaanottavat laskut nopeammin.

Lähetä-toiminnolla lähetät myös huomautuslaskut.

Suoritusten kuittaus kätevästi

Pankkiyhteyden avulla voit hakea tiliotteen suoraan Passeliin, jolloin viitteellä tehdyt suorituksen kohdistetaan laskuille automaattisesti. 

Loput suorituksen voidaan kohdistaa laskuille suoraan tiliotteelta. 

 

 

Forretningsplan


Sähköisellä Ostoreskontralla vähennät käsityötä ja säästät aikaa

Jokaisen yrityksen jokapäiväisiin työihin kuuluu suurena osana myös ostoreskontran hoito ja laskujen maksaminen. Miksi siis käyttäisi ylimääräistä aikaa ostolaskujen käsin syöttämiseen. Ostolaskut voidaan tuoda ohjelmaan myös vastaanota-toiminnon avulla. 


Miksi sähköistää ostoreskontra?

Vähennä virheitä ostolaskujen käsittelyssä 

Haet laskut ostoreskontraan napin painalluksella 

Siirrä laskut maksuun Passelista pankkiyhteyden avulla

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

 

Mitä asiani koskee
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi


 

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.