Taloushallinnon ohjelmisto juuri sinun yrityksellesi

Kokeile Passeli Yritystä veloituksetta

Tilaa ilmainen kokeilu kuukaudeksi

 

 

Kaikki tarvitsemasi yhdessä ohjelmassa.

 

Kokoa omasi, etkä maksa turhasta

Passeli Yritys on ohjelmisto, jonka voit koota juuri niistä ohjelmaosioista, joita tarvitset omassa liiketoiminnassasi. Ohjelmalla hoidat taloushallinnon, materiaalihallinnon, laskutuksen, henkilöstöhallinnon ja paljon muuta.

- Lisäyritysten avulla voit hoitaa useamman yrityksen taloushallinnon yhdellä ohjelmalla.

- Lisäverkkokäyttöjen avulla asennat ohjelman niin monelle koneelle kuin sinun on tarvis. Näin useampi käyttäjä voi käyttää Passelia samanaikaisesti tietojen ollessa jatkuvasti reaaliajassa.

Kerro meille tarpeesi ja kokoamme sinulle parhaan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä

Sähköisen taloushallinnon ilmainen kokeilu

Passeli Yrityksen ilmaisen kokeilun avulla.

Lähetä verkkolaskut ja paperilaskut ohjelmasta

Luodut laskut voidaan lähettää Lähetä-toiminnolla ohjelmasta siinä muodossa kuin asiakkaalla on valmius ne vastaanottaa. Enää sinun ei siis tarvitse itse postittaa paperilaskuja tai lähettää verkkolaskuja pankin palvelun kautta. Painat vain Lähetä, siinä kaikki.

Helppoa Ostoreskontran hoitoa

Vastaanota-toiminnon avulla voit tuoda ostolaskut sähköisesti Passeli Yrityksen ostoreskontraan. Yhdessä Asiakirjat ja Liitteet-osion kanssa voit tuoda myös kuvallisen ostolaskun reskontraasi, jolloin laskun käsittely ja tarkastelu helpottuu. Pankkiyhteysosion avulla taas siirrät laskut maksuun helposti.

Palkat maksuun Passelista

Palkat voidaan siirtää maksuun Passeli Yrityksen Palkanlaskenta-ohjelmasta pankkiyhteyden avulla. Näin sinun ei tarvitse siirtyä ohjelmasta toiseen.

Myös palkkalaskelmien lähetys onnistuu Passeli Yrityksen Lähetä-toiminnolla tai Verkkopalkkana palkansaajan verkkopankkiin.

Reaaliaikainen kirjanpito

Tositteiden siirtyessä kirjanpitoon automaattisesti, pysyy kirjanpito reaaliajassa eikä siirtoa tarvitse enää tehdä käsin.

 

 

 

Sähköisen taloushallinnon ohjelmiston ilmainen kokeilu.

Mikset ottaisi Passeli Yritystä jo tänään kokeiluusi?

Tilaa ilmainen kokeilu kuukaudeksi

 

 

 

Ota Yhteyttä!

Mitä asiani koskee
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi