Tule meille töihin!

Katso löytyykö meiltä jotain sopivaa juuri sinulle

Olet sitten hiljainen, äänekäs, harkitseva tai tulinen sielu, meiltä löytyy sinulle oikea paikka, ihan varmasti.

MIKÄ ON VISMA PASSELI OY?

Visma Passeli Oy on ohjelmistotalo,
jonka palveluita käyttää lähes 30 000 suomalaista yritystä.

Tuoteperheeseemme kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisut, verkkokauppa- ja kotisivut sekä ajanvarausjärjestelmä Digitalbooker. Olemme osa Visma-konsernia.

Meidät on palkittu jo kolme vuotta peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatilla. Tänä vuonna Great Place to Work -sijoituksemme oli kolmas.

Olemme porilainen yritys varustettuna sillä paljon puhutulla porilaisella hulluudella.

Hyvin erikoinen ja monimuotoinen joukkomme haluaa kasvaa jatkuvasti. Jos siis tunnet olevasi kehityskelpoinen ja jollain tavalla erikoinen persoona uskomme, että olet meille juuri sopiva.

Lähetä meille hakemuksesi tai soita niin jutellaan enemmän.

 

VISMA PAY

PayByWay Oy

PayByWay Oy on nopeasti kasvava fintech-alan toimija, jonka vahvuuksiin kuuluu rautainen osaaminen ohjelmistokehityksen ja tietoturvan alalta.

Yritys on perustettu vuonna 2012 ja vuodesta 2013 alkaen PayByWay on tarjonnut ratkaisuja verkkomaksujen välittämiseen. Vuonna 2020 käännettiin uusi sivu liiketoiminnassa, kun verkkomaksuratkaisu siirtyi osaksi Visma-konsernia ja tuote tunnetaan nykyään nimellä Visma Pay.

Avoimet työpaikat

TULE MEILLE TÖIHIN

Etsimme joukkoomme maksuratkaisuasiantuntijoita.

Liiketoiminnan voimakkaasti kasvaessa on yksi kasvun mahdollistaja osaavat, sitoutuneet ja hyvin yhteensopivat asiantuntijat. Visma Pay on nopeasti kasvava fintech-alan toimija ja etsimme maksutoimialan osaajia erilaisiin rooleihin.

Arvostamme kokemusta verkkomaksuratkaisujen parissa työskentelystä. Aiempi työkokemuksesi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksen, myynnin tai maksupalvelujen tukitehtävien parista.

Jos toimiala on sinulle jo tuttu juttu ja uudet haasteet kutkuttaisivat, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry.passeli@visma.com otsikolla "Rekry, Visma Pay". Kerrothan hakemuksessa aiemmasta osaamisestasi sekä millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.