Visma Passeli Oy on ohjelmistotalo,
jonka palveluita käyttää lähes 30 000 suomalaista yritystä.

Tuoteperheeseemme kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisut, verkkokauppa ja kotisivut sekä ajanvarausjärjestelmä Digitalbooker. Tarjoamme lisäksi myös ratkaisut verkkomaksamiseen Visma Payn avulla. Olemme osa Visma-konsernia.

Olemme porilais-lappeenrantalainen yritys varustettuna hyvällä sekoituksella satakuntalaista juroutta ja itäsuomalaista iloisuutta. Hyvin erikoinen ja monimuotoinen joukkomme haluaa kasvaa jatkuvasti. Jos siis tunnet olevasi kehityskelpoinen ja jollain tavalla erikoinen tai sitten ihan tavallinen persoona uskomme, että olet meille juuri sopiva.

+50

Työntekijää.

Se on paljon mutta paljon on tekemistäkin.

2

Toimipistettä.

Toimimme Porissa ja Lappeenrannassa.

25

Vuotias.

Olemme toimineen ohjelmistoalalla jo yli 25 vuotta.Tule tekemään jotain merkityksellistä.

Autamme yrittäjiä, se on missiomme. Haluamme tuoda helpotusta tavallisen yrittäjän tavalliseen arkeen. Luomme täysin uudenlaisia ratkaisuja, joiden avulla tuhannet ihmiset saavat helpotusta omaan jokapäiväiseen työhönsä. Uskomme todella, että työllämme on merkitystä.

Haemme jatkuvasti uusi hyviä tyyppejä. Jos siis avoimista työpaikoista ei löydy juuri sinulle sopivaa paikkaa, kurkkaa myöhemmin, sillä se saattaa aueta milloin tahansa. 

Töissä voi ja pitääkin olla hauskaa.

Huolehdimme sinusta ja varmistamme, että käytössäsi on kaikki mitä tarvitset, aina.

Joustavat työajat

Tuemme työn ja vapaa-ajan yhdistämistä ja liukuvien työaikojen puitteissa se on helpompaa.

Ilmainen pysäköinti

Tarjoamme ilmaisen pysäköinnin koko henkilökunnallemme. 

Tuemme hyvinvointia

Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia liikuntaetuja eri paikkakunnilla. Pidätpä sitten uinnista, padelista tai vaikka yhteisistä kävelylenkeistä muiden työntekijöiden kanssa.

Puhelinetu

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme puhelinedun. Puhelinetuun kuuluu liittymä, sekä tuemme haluamasi puhelimen hankintaa 500 euroon (ALV 0) asti.

Lounasetu

Tarjoamme lounasedun ja käytössämme on Epassi. Ilmaiset kahvit, välipaloja ja yhteisiä herkutteluhetkiä.

Oma kuntosali

Porin toimistolla on henkilökunnan käyttöön rakennettu kuntosali. Sen käyttö on siis täysin ilmaista ihan jokaiselle henkilökunnan jäsenelle.

Laaja työterveyshuolto

Tarjoamme laajan työterveyshuollon sillä terveys on tärkeintä mitä meillä on.

Yhteistä tekemistä

Änärimatsiin tai pingikseen saa aina seuraa. Pyrimme viettämään aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Järjestämme yhteisiä matkoja ja juhlia.

Opi ja kehity

Olemme osa 15 000 osaajan kansainvälistä Visma-konsernia. Osallistu koulutuksiin ja kehitä osaamistasi verkostoitumalla eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Jani, ohjelmistoarkkitehti

Jari, kehitysjohtaja

Ville, ohjelmistokehittäjä

Hae meille