Helppo Laskutusohjelma Pilvipalveluna

.
Käytä missä vain, milloin vain, millä laitteella tahansa.Kysy lisää

Kaikki mitä pienyrittäjä tarvitsee.

Netvisor Easy on uusi helppokäyttöinen ja nykyaikainen laskutusohjelma ja taloushallintopalvelu, jonka kautta on mahdollista hoitaa paitsi yrityksen lähtevä laskuliikenne myös vastaanottaa verkkolaskut suoraan ohjelmistoon.

Lisäksi kirjanpito voidaan hoitaa samassa ohjelmistossa yhteistyössä tilitoimiston kanssa, jolloin kaikki tieto kulkee automaattisesti ohjelmiston välityksellä. Easya voit käyttää mistä, milloin ja millä päätelaitteella tahansa.

Miksi valita Easy?

Tutustu Easyyn

Automatisoitu maksuliikenne:

Easy tarjoaa pienyrittäjille korkean automaatioasteen sekä valmiit yhteydet pankkeihin, verottajaan sekä postiin poistaen turhat työvaiheet. Automatisoitu maksuliikenne tekee laskujen lähettämisestä sekä vastaanottamisesta helppoa ja vaivatonta.

Sähköinen laskutus ja taloushallinto tehostavat yrityksen prosesseja ja säästävät kustannuksia. Easylla kotiutat saatavasi nopeasti.

Reaaliaikainen kokonaiskuva liiketoiminnasta:

Easyssa näet heti avausnäkymässä yrityksen maksutilanteen, kannattavimmat asiakkaat sekä viimeisimmät tapahtumat. Pienyrittäjälle on elintärkeää tietää milloin rahaa on tulossa sisään ja milloin maksut lähtevät tililtä. Easyn avulla se on nyt entistä helpompaa.

Miksi valitsen Easyn?

  • Tehostaa ajankäyttöä
  • Yhteydet pankkeihin, postiin ja verottajaan
  • Nopeuttaa laskutusprosessia
  • Yhteistyö tilitoimiston kanssa sujuu vaivatta
  • Ostolaskujen vastaanotto samassa järjestelmässä

Kenelle?

Easy on suunniteltu suomalaiselle pienyrittäjälle.
Jos haluat laskutuksen olevan helppoa, nopeaa ja edullista.
Easy on oikea ohjelma sinulle, joka et halua olla sidottuna työpisteelle tai tiettyyn työaikaan.

 

                                                                                                                                                                                                    

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

 

Kiinnostuksen kohde
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Osta Easy, saat sen käyttöösi heti.


 

Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

 Onnea 100 vuotiaalle Suomelle!Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.