Milloin on Black Friday 2021?

Black Friday osuu tänä vuonna perjantaille 26.11.2021. Visma Passelilla Black Friday on kuitenkin Black Week ja huipputarjouksia on tulossa kokonaisen viikon ajan! Meiltä saat suositut ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen ja sähköiseen taloushallintoon.

Ota sivumme seurantaan, sillä julkaisemme tämän vuoden tarjoukset pian!

 

Black Friday opas - Parhaat vinkit yrittäjälle

Lataa ilmainen opas!

Black Friday on joulusesongin avauspäivä, joka on vakiinnuttanut asemansa myös Suomessa. Kuluttajat odottavat yrityksiltä kovia tarjouksia, joten Black Fridayn markkinointipotentiaali kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä oppaassa kerromme seitsemän vinkkiä, joiden avulla otat yrittäjänä tai verkkokauppiaana Black Fridaystä kaiken irti!

Ilmainen Black Friday opas Visma Passeli

Lataa ilmainen opas

Ohjelmistot sähköiseen taloushallintoon

Valitse ePasseli Laskutus, Solo tai Standard tarpeidesi mukaan.

ePasseli ohjelmistot sähköiseen taloushallintoon

Visma ePasseli –ohjelmistot

Toimivat taloushallinnon työkalut yritystoiminnan pyörittämiseen. Kolme tasoa – valitse se kokonaisuus, joka parhaiten sopii yrityksesi tarpeisiin!

ePasseli Laskutus on laskutusohjelmasi pilvessä. Myös sähköiseen laskutukseen.
ePasseli Solo sisältää perustoiminnot yritystoiminnan pyörittämiseen, kuten laskutuksen ja kirjanpidon.
ePasseli Standard sisältää kaikki keskeiset toiminnot yritystoimintasi pyörittämiseen: sähköinen kirjanpito, laskutus ja ostoreskontra kaikille laitteille. Kasva lisäosien avulla!

Osta nyt Tutustu ohjelmiin

Helppo sähköinen ajanvarausjärjestelmä yrityksellesi

DigitalBookerin avulla asiakkaasi voivat varata ajan missä vain ja millä laitteella tahansa.

DigitalBooker - Sähköinen ajanvaraus

DigitalBooker on sähköinen ajanvarausjärjestelmä pienyrityksille, jonka avulla asiakkaasi voivat varata ajan missä vain ja millä laitteella tahansa.

DigitalBooker Easy on sähköinen ajanvaraus pienyrityksille. Sisältää mm. muokattavan ulkoasun, ohjatun käyttöönoton, verkkomaksut ja MobilePay sekä tekstiviesti- ja sähköpostimuistutukset.

DigitalBooker on sähköinen ajanvaraus kaiken kokoisille yrityksille. Sisältää kaikki Easyn toiminnot ja paljon muuta, mm. mahdollisuuden jonotustoimintoon ja kurssivarauksiin.

Kokeile ilmaiseksi Tutustu ohjelmiin

DigitalBooker helppo sähköinen ajanvarausjärjestelmä