Kumppanit

Visman kumppanina voit kasvattaa liiketoimintaasi luotettavan, kansainvälisen päämiehen avulla.  Strategiamme ytimessä, maan kattava, paikallisen markkinan ja sen asiakkaat parhaiten tuntevan kumppaniverkosto on tärkein kasvun mahdollistaja. Siksi annamme täyden tukemme sekä laadukkaat työkalut kumppaneidemme liiketoiminnan tukemiselle ja kasvupotentiaalin hyödyntämiselle. 

Kumppaniyhteistyö ulottuu ohjelmistoratkaisuiden tarjoamisesta aina tuotekehitykseen asti. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, olemme rakentaneet mm. kokonaisratkaisuja tarkkaan valituille toimialoille.

Ratkaisukumppanit asiakkaidemme apuna ohjelmistoprojekteissa

Maan kattava kumppaniverkosto mahdollistaa paikallisten tarpeiden huomioimisen asiakasprojekteissa. Sertifioinnin ja jatkuvan valmentamisen avulla haluamme tukea, että kumppaneillamme on riittävä ratkaisuosaamisen kaupalliseen menestymiseen ja korkean asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseen.

  • Visman Kumppanitiimin tuki - Apua ja tukea arkeen
  • Osaamisen kehittäminen - Sertifiointi- ja valmennusohjelma
  • Työkalut liiketoiminnan kehittämiseen - Kattava tieto- ja materiaalipankki, sekä segmentointi- ja markkinointityökalut
  • Markkinointituki - Visman brändi, yhteismarkkinointi ja näkyvyys julkaisuissa sekä tapahtumissa
  • Lisää liidejä - Myynti- ja markkinointiaktiviteeteista tulleet liidit ohjataan kumppaneille

Lataa tästä jälleenmyynnin sertifiointikoulutuksen tietopaketti.

Kokonaisratkaisuilla lisäarvoa asiakkaalle

Kumppanuus on strategiamme ydin myös tuotekehityksessä. Visman ydinosaamiseen kuuluvat ratkaisut taloushallintoon ja toi toiminnanohjaukseen.  Yhdistämällä kumppaneidemme lisäarvoratkaisut, kehitämme kokonaisratkaisuja valituille toimialoille. Yhteisiä kokonaisratkaisuja tarjotaan sekä nykyisille että uusille asiakkaille yhdessä Visman ratkaisukumppaneiden kanssa.

Kokonaisratkaisujen avulla vastaamme asiakkaiden toimialahaasteisiin

Kehittäessäsi ja/tai liittäessäsi yrityksesi tuotteen Visman ohjelmistoratkaisun kylkeen, se on jatkossa osa Visman kokonaistarjontaa, kun ratkaisuja myydään yrityksille ja loppukäyttäjille.

  • Markkinointituki - Visman brändi, yhteismarkkinointi ja näkyvyys julkaisuissa sekä tapahtumissa
  • Visman myyntivoima - 20+ hengen myyntijoukkue sekä lähes 20 kumppanin myyntikoneisto Suomessa
  • Lisää liidejä - Myynti- ja markkinointiaktiviteeteista tulleet liidit ohjataan kumppaneille

Lataa tästä integraattori sertifiointikoulutuksen tietopaketti.