Visma Softwaren partnerina autat suomalaisia pk-yrityksiä

Ryhdy Visma Softwaren partneriksi

Visma Softwaren partnerina autat suomalaisia pk-yrityksiä menestymään ja kasvatat liiketoimintaasi tarjoamalla nykyaikaisia ohjelmistoja

Auta suomalaisia yrityksiä liiketoiminnan digitalisoinnissa jälleenmyyjänä

Visma Softwaren ohjelmistojen jälleenmyyjänä autat suomalaisia yrityksiä tehostamaan ja digitalisoimaan liiketoimintaansa taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmien avulla. Yhä useammat suomalaiset pk-yritykset ovat tunnistaneet pilvipalveluiden hyödyt, ja etsivät ratkaisua digiloikkaan.

 Partneritoiminnan edut yrityksellesi

Partnerina toimit asiakkaan luotettavana neuvonantajana ja tarjoat asiantuntemusta Visma Softwaren ohjelmistoratkaisujen käytössä. Yhteystyön avulla teet kannattavaa liiketoimintaa, sekä olet avainroolissa edistämässä suomalaisten pk-yrityksen liiketoimintaprosessien modernisointia. Tarjoamamme koulutusohjelman avulla kasvatat omaa asiantuntijuuttasi ohjelmistojemme parissa.

 

Valitse liiketoiminnallesi sopiva partner-malli 

Suosittelija

 • Aloita yhteistyö helposti ja matalalla kynnyksellä
 • Yrityksesi toimii suomalaisten PK-yritysten parissa, ja haluaa auttaa asiakkaita löytämään heille sopivan ohjelmistoratkaisun
 • Riittää, että vinkkaat meille potentiaalisesta asiakkaasta.
  Me hoidamme loput
 • Suosittelun kautta sopimukseen johtaneista myyntivinkeistä maksetaan palkkio yrityksellesi

 

Sertifioitu partneri 

 • Sertifioituna partnerina tarjoat ohjelmistoja potentiaalisille asiakkaille
 • Kasvatat olemassa olevien asiakkuuksien arvoa lisämyynnin keinoin
 • Autat asiakkaita tehostamaan ohjelmistojen käyttöä
 • Laajan ratkaisusalkun avulla voit tarjota kokonaisvaltaisen palvelun loppuasiakkaille jopa yhden luukun palveluperiaatteella
 • Roolisi asiakkaan neuvonantajana on keskeinen ja asiakassuhteet usein pitkäikäisiä
 • Tarjoamme yrityksellesi valmiudet asiakkaiden auttamiseen ja liiketoiminnassa menestymiseen

Visma Softwaren tarjoamat partneritoiminnan ohjelmistot

Partnerina edustat Visma Softwaren nykyaikaisia taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä pk-yritysten tarpeisiin. SaaS-ohjelmistojemme hankinta on tehty asiakkaalle vaivattomaksi. Ratkaisut skaalautuvat valmiiden laajennusten ja avoimien rajapintojen avulla.

 

48-Fivaldi.png

Visma Fivaldi
Taloushallinto-ohjelma

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma, joka tarjoaa työkalut tilitoimistoille, yrityksille, oppilaitoksille sekä taloushallinnon ulkoistajille.

48-Nova.png

Visma Nova
Toiminnaohjausjärjestelmä

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille.

48-Visma.net-Financials.png

Visma.net ERP
Toiminnanohjausjärjestelmä

Visma.net ERP on pilveen kehitetty moderni toiminnanohjausjärjestelmä, jonka päämoduulit ovat talous-hallinto, logistiikka ja työnohjaus.

48-Movenium.png

Visma Movenium
Työmaajärjestelmä

Rakennusalan suosituin työmaajärjestelmä Visma Movenium tarjoaa digitaaliset työkalut työmaan hallinnointiin, raportointiin sekä työajanseurantaan.

Entry_tunnusosa.png

Visma Entry
Työajanseuranta

Visma Entry Työajanseuranta-järjestelmä tarjoaa monipuoliset ratkaisut työtuntien kirjaukseen, tulkintaan sekä seurantaan ja raportointiin.

48-Visma.net-Expense.png

Visma.net Expense
matka- ja kululaskujärjestelmä

Visma.net Expense tekee matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa, sujuvaa ja turvallista. Matka- ja kululaskujen kirjaaminen onnistuu missä ja milloin tahansa.

48-Visma-Payroll.png

Visma Payroll
Palkanlaskentajärjestelmä

Visma Payroll on helppokäyttöinen ja nykyaikainen palkanlaskentaohjelma. Sen avulla palkanmaksuprosessin manuaaliset työvaiheet on mahdollista automatisoida.

Keitä me olemme? 

Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille soveltuvia taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Yrityksemme kasvaa nopeasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo noin 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Etsimme partnereita mukaan kehitykseen, liity kasvavaan ekosysteemiin!

SwFI-Historical-EBITDA-REVENUE.png