Visma Megaflex on nyt Visma Devenor!

Ohjelmistoyhtiö Visma vauhdittaa kasvuaan Suomessa ja selkeyttää toimintojaan järjestämällä tuotteita ja palveluita kokonaisuuksiin, jotka luovat uutta voimaa ja synergiaa. Tavoitteena on vastata entistä tehokkaammin asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota monipuolisempia ratkaisuja eri liiketoiminta-alueille.

1.10.2023 tapahtuvan muutoksen myötä Visma Softwaren toiminta loppuu. Osa Visma Softwaren ratkaisuista (Visma Entry & Movenium) ja henkilöstöstä yhdistetään osaksi Visma Megaflexiä.  Muutos heijastuu uuteen yhteiseen nimeemme. Jatkossa tunnet meidät nimellä Visma Devenor Oy. 

Visma Devenor on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa monipuoliset ratkaisut työajanseurantaan, työmaan hallintaan sekä kulunvalvontaan ja tilanhallintaan, niin isommille kuin pienemmille asiakkaille.

Yhdistymisellä ei ole suoraa vaikutusta asiakkuuteesi: sekä tuttu Megaflex-tiimisi yhteyshenkilöineen että sopimuksesi säilyvät ennallaan.

Siirry Visma Devenor Oy:n sivulle

Visma Megaflex Oy

Visma Megaflex Oy tarjoaa nykyaikaisia palveluratkaisuja, joilla hallitaan ihmisten kulkua kiinteistöissä. Yritys tuottaa innovatiivisia palveluita muun muassa kulunvalvontaan, työajanseurantaan, tilavaraukseen ja vierailijahallintaan.

Tiedustelut:

myynti.vismamegaflex@visma.com
info.megaflex@visma.com

Tuki & Huolto:

010 581 2550 (arkisin 8-16)
support.megaflex@visma.com

Lisätietoa Visma Megaflex Oy:n palveluista:

https://www.visma.fi/megaflex

Y-tunnus: 2555774-5