Visma.net toiminnanohjaus

Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja kokonaan pilveen kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä.

Ota yhteyttä

Miksi valita Visma.net?

  • Huoleton ylläpito - Koska Visma.net toimii täysin pilvipohjaisesti ovat varmuuskopioinnit, tietoturva ja uusimmat ohjelmistoversiot aina ajantasalla.

  • Kätevä käyttää - Käyttäjää ohjaava web-käyttöliittymä on helppo omaksua. Graafisen käyttöliittymän ansiosta hahmotat tärkeät tiedot nopeasti ja voit porautua yhä syvemmälle lukujen lähteisiin.

  • Mobiilisovellukset - helpottavat arkipäiväämme ja nopeuttavat laskujen läpimenoaikaa. Kännykkä piippaa taskussasi heti kun sinulle on lähetetty lasku tarkastusta varten.

Tydliga och automatiserade flöden hjälper till i arbetet
Bygg egna dashboards för full koll på datan
Mobiilisovelluksilla nopeutat laskujen läpimenoaikaa

Ajansäästöä automaatiolla

Visma.netissä kirjanpito, reskontrat, raportointi ja monet muut toiminnot on automatisoitu pidemmälle kuin uskotkaan. Voit myös itse luoda automatisoituja työnkulkuja, esimerkiksi ajastamalla pankin tiliotteiden tuonnit tai asettamalla laskujen kierrätyssäännöt. Poikkeamien hallinnan avulla tiedät heti kun jokin asia vaatii toimenpiteitäsi.

Näin automatisoit taloushallintosi

Optimoi varastosi tuottavuus

Visma.net Logistiikka on materiaalihallinnon kokonaisratkaisu, jossa varaston, ostojen ja myynnin toiminnot yhdistyvät myös taloushallintoon. Ratkaisu sopii erityisesti yrityksille, joille varaston kiertonopeudella on merkittävä vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen. Visma.netin avulla tiedät aina milloin ostaa ja milloin myydä oikeaan hintaan.

Tunne tuotteiden katteet

Tunne tuotteiden katteet

Visma.net Logistiikka antaa myytäville tuotteille aina ajan tasalla olevat myyntikatteet. Saat täydellisen näkyvyyden yrityksesi myyntiin, ilman virhelaskelmia.

Täsmälliset toimitusajat

Täsmälliset toimitusajat

Kun varaston tiedot ovat ajan tasalla, voit kertoa asiakkaillesi aina täsmälliset toimitusajat ja hinnat. Luotettavat toimitusajat auttavat parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Nopea tilaustenkäsittely

Nopea
tilausten käsittely

Yhtenäisen pilviprosessin avulla tilausten käsittely on helppoa. Visma.netin avulla myyntitilaukset voidaan yhdistää suoraan ostotilaukseen, joten tuotteet voidaan toimittaa suoraan toimittajalta asiakkaallesi.

Tietojen täsmällisyys

Ajantasaiset tiedot

Visma.net pilvipalvelusta voit koska tahansa tarkastaa ajantasaiset tiedot. Reaaliaikaisuus antaa kilpailuetua, kun päätöksiä voidaan tehdä nopeasti - on sitten kyse varaston käsittelystä tai kassavirran hallinnasta.

Tehokkaammat prosessit

Tehokkaat prosessit

Automatisoinnit tehostavat työtä. Visma.net Logistiikkaa käytettäessä aikaa ei tarvitse kuluttaa manuaaliseen työhön, vaan se voidaan käyttää liiketoiminnan kasvattamiseen.

Optimoi varastotilanteesi

Optimoi varasto

Sen varmistaminen, että tuotteita on oikea määrä varastossa oikeaan aikaan, on todellista tasapainoilua. Visma.net Logistiikan avulla tiedät aina mitä ja milloin tuotteita on tilattava lisää. Näin varmistat, ettet menetä tuloja tyhjien hyllyjen vuoksi.

Lisäosat

Toimivat myös erillissovelluksina

Palvelumme

Visma.net käyttöönotto

Käyttöönotto

Taloushallinnon käyttöönotto kestää tavanomaisesti 1,5 - 6 arkipäivää paketin laajuudesta riippuen. Matka- ja kululaskujen käyttöönotto jopa puolessa päivässä. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarvitsemasi kokonaisuus.

Lue lisää

Visma.net asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Me Visma.netin asiakaspalvelijat panostamme tarjoamaamme palveluun isolla sydämellä. Kouluttaudumme ja seuraamme aikaamme jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä vaativampiin palvelutilanteisiin ammattitaidolla.

Lue lisää

Visma toimittajana

Visma toimittajana

Vismalta saat ohjelmistot ja palvelut samasta talosta, mikä helpottaa koko palvelukokonaisuuden mukauttamista aina yrityksen tarpeiden muuttuessa. Meiltä saat myös konsultointi- ja koulutuspalveluita, joiden avulla saat koko ohjelmiston potentiaalin tehokkaasti hyödynnettyä. Lue 10 syytä valita Visma

Ota yhteyttä